Iata cei trei pasi pentru a-i imprieteni pe copii cu fructele si legumele:

2. Mentineti-va mesajele si asigurati-va ca si ceilalti factori de influenta vor face acelasi lucru. Copiii sunt usor de influentat si sunt foarte sensibili la factorii externi. Mediul in care ii crestem ne poate ajuta sau, dimpotriva ne poate sabota eforturile. Asadar, trebuie sa facem front comun cu bunicii, prietenii, unchii, matusile, gradinita si scoala. Jocurile, povestile, chiar si aplicatiile online cu puzzle, formarea de cuvinte, daca au mesajele corecte pot ajuta si consolida mesajele despre rolul consumului zilnic de fructe si legume in alimentatie. incearcti si aplicatia VitaSmart. Prin intermediul aplicatiei, copiii se pot juca si invata lucruri interesante. Copiilor mai mari, supravegheati-le alimentatia si folositi fiecare prilej ca sa le transmiteti obiceiuri corecte in ceea ce priveste alimentatia. Oferiti-le la gustarea de dupa-amiaza sau dupa efort intensiv, un suc 100% sau un mousse. Astfel, se vor si hidrata si vor beneficia si de nutrientii necesari organismului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

3. Alegeti cele mai bune optiuni, asigurati diversitate. Sunt cinci portii de fructe si legume recomandate pe zi care trebuie sa fie diverse, atragatoare, suficiente si usor de consumat. in functie de anotimp, de varsta si de context exista mereu solutii la indemana, cum ar fi sucurile 100% sau mousse-urile. Este necesar sa le explicati copiilor de ce alegeti un anumit produs.

Totodata, este important sa ne amintim de legislatiei Uniunii Europene, conform careia conservantii, colorantii, aromele artificiale, zaharul sau alti indulcitori nu pot fi adaugati in sucurile 100% naturale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri