Specialistii recomanda consumul pestelui gras cel putin de doua ori pe saptamana sau suplimentarea dietei cu produse ce contin ulei de peste, pentru a beneficia de efectele acizilor grasi Omega 3.

4. Acizii grasi asigura hidratarea pielii si ajuta impotriva afectiunilor cutanate


Foto: AnnaElizabeth photography / Shutterstock

Uleiul de peste nu este recomandat doar pentru sanatatea inimii si a creierului, ci are efecte benefice si la nivelul pielii, reducand acneea si estompand ridurile. Acizii grasi Omega 3 au efect antiinflamator iar consumul de peste (sarac in glucide) este recomandat in cazul pacientilor care sufera de psoriazis sau diferite carcinoame ale pielii.

5. Uleiul de peste asigura stralucirea si vitalitatea firului de par

Cercetatorii au aratat ca o alimentatie deficitara in acizi grasi Omega 3 a determinat schimbarea culorii parului si chiar pierderea acestuia. Foloseste produse de ingrijire a parului imbogatite cu acizi grasi, concomitent cu administrarea orala de ulei de peste, pentru un par puternic, rezistent la rupere si stralucitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

6. Uleiul de peste accelereaza arderea grasimilor abdominale

Intr-un studiu care a analizat efectele dietei si exercitiului fizic asupra organismului, specialistii au descoperit ca suplimentele cu ulei de peste in combinatie cu exercitiile fizice au determinat o scadere crescuta a depozitelor de grasime abdominala, comparativ cu grupurile de persoane care au primit doar suplimentele de ulei de peste sau au efectuat doar exercitii fizice. In concluzie, acizii grasi omega 3 (EPA si DHA) promoveaza oxidarea grasimilor, cresc sensibilitatea la insulina (DHA), au efecte antiinflamatorii (EPA) si incurajeaza arderea caloriilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri