Stephen Harrod Buhner examineaza cele mai recente cercetari despre modul in care boala afecteaza organismul si ofera o alternativa la tratamentele conventionale, deseori prea putin eficiente.
Peste 500 de milioane de oameni din intreaga lume poarta virusul hepatitei C (HCV), aceasta boala mortala, care poate ramane nedescoperita timp de ani intregi. In Remedii naturiste pentru hepatita C si ficat, Stephen Harrod Buhner examineaza cele mai recente cercetari despre modul in care boala afecteaza organismul si ofera o alternativa la tratamentele conventionale, deseori prea putin eficiente.

Veti gasi, de asemenea:

• Descrieri clare ale testelor medicale comune si ale tratamentelor pentru hepatita C;

• Un ghid pentru cunoasterea si utilizarea celor mai bune plante medicinale care contribuie la protejarea ficatului si intaresc sistemul imunitar;

• Recomandari utile pentru detoxifierea si fortificarea organismului printr-o combinatie intre dieta, plante medicinale si schimbari ale stilului de viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Terapia Bowen – tehnica neuromusculară care stimulează organismul să se vindece

Autor: Stephen Harrod Buhner

Carte aparuta la editura Litera si disponibila pe elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri