Secretele prezentate in aceasta carte sunt adeseori mai eficiente decat solutiile oferite de oamenii de stiinta, au trecut testul timpului si se bazeaza pe fapte stiintifice.
Care sunt adevaratele secrete ale sanatatii? Cum poti stii cu siguranta ca te vei bucura de o viata lunga? Cum sa faci fata zilelor in care esti bolnav si trebuie sa te duci la serviciu? Sau cum ai putea sa nu te imbolnavesti deloc?

In ciuda faptului ca medicina a cunoscut o dezvoltare extraordinara si poate salva vieti, medicii tot nu ne pot spune cu certitudine cum sa ne mentinem sanatatea. Secretele prezentate in aceasta carte sunt adeseori mai eficiente decat solutiile oferite de oamenii de stiinta, au trecut testul timpului si se bazeaza pe fapte stiintifice. Sa mananci usturoi, sa iei vitamina C ori sa fii vegan, ridicarea de greutati, pastrarea legaturii cu prietenii, mai multe ore de somn, dusurile reci dimineata sunt doar cateva dintre secretele dezvaluite ce ne vor ajuta sa fim urmatoarea persoana care nu se imbolnaveste niciodata.

Citeste si:
PICTORIAL - Zambete si Carti: Acestea sunt cele mai frumoase...
PICTORIAL - Zambete si Carti:...

Autor: Gene Stone

Carte aparuta la editura Litera si disponibila pe elefant.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri