12:03, 19 Martie 2015 publicat în Tratamente naturiste 3 share-uri

Campanie de responsabilizare sociala. Miscarea este importanta!

Comunicat de presa

Pentru cei mici, dar si pentru cei mari, este importanta constientizarea problemei sedentarismului.

Citeste si:
5 lucruri uimitoare despre dezvoltarea fătului în uter
5 lucruri uimitoare despre...

La inceput de primavara, Moty Dance School a lansat o campanie de responsabilizare social, ce are drept scop “lupta impotriva sedentarismului la copii” si care urmeaza sa fie implementata in Instituțiile de Invațamant din Bucuresti.

Misiunea campaniei este de a le starni apetitul copiilor spre activitați fizice si artistice. Campania conține atat o parte teoretica in cadrul careia specialistii de la Moty Dance le vor povesti copiilor despre importanta si beneficiile dansului, cat si o parte practica, in cadrul careia elevii vor putea participa la ore demonstrative de dans.

Citeste si:
Ghid să alegi covoare moderne pentru casa ta
Ghid să alegi covoare moderne...

Problema atinsa de aceasta campanie, sedentarismul, reprezinta un factor major de risc in dezvoltarea bolilor coronariene, obezitaţii, hipertensiunii arteriale si a diabetului. Exercitiul fizic in copilarie previne apariția acestor boli si aduce o serie de beneficii fizice, psihologice si sociale extrem de importante in dezvoltarea si maturizarea viitorilor adulti.

Echipa de instructori de la scoala de dans Moty Dance sunt gata sa lupte cu aceasta problema si sa ii indrume pe elevi spre un stil de viața sanatos.

Mai multe detalii despre campanie, gasiți pe site-ul www.dansatori.ro si pe Facebook:”Motivat sa Dansez”!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri