Campanie de responsabilizare sociala. Miscarea este importanta!

Comunicat de presa

Pentru cei mici, dar si pentru cei mari, este importanta constientizarea problemei sedentarismului.

La inceput de primavara, Moty Dance School a lansat o campanie de responsabilizare social, ce are drept scop “lupta impotriva sedentarismului la copii” si care urmeaza sa fie implementata in Instituțiile de Invațamant din Bucuresti.

Misiunea campaniei este de a le starni apetitul copiilor spre activitați fizice si artistice. Campania conține atat o parte teoretica in cadrul careia specialistii de la Moty Dance le vor povesti copiilor despre importanta si beneficiile dansului, cat si o parte practica, in cadrul careia elevii vor putea participa la ore demonstrative de dans.

Problema atinsa de aceasta campanie, sedentarismul, reprezinta un factor major de risc in dezvoltarea bolilor coronariene, obezitaţii, hipertensiunii arteriale si a diabetului. Exercitiul fizic in copilarie previne apariția acestor boli si aduce o serie de beneficii fizice, psihologice si sociale extrem de importante in dezvoltarea si maturizarea viitorilor adulti.

Echipa de instructori de la scoala de dans Moty Dance sunt gata sa lupte cu aceasta problema si sa ii indrume pe elevi spre un stil de viața sanatos.

Mai multe detalii despre campanie, gasiți pe site-ul www.dansatori.ro si pe Facebook:”Motivat sa Dansez”!
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri