Medicina Reglarii Fiziologice, creatie a secolului XXI, este folosita cu succes acum in tratarea acestor afectiuni, prin imbinarea cu succes a medicinei occidentale si a celei alternative, cu scopul de a readuce organismul bolnav la functionarea de dinainte de boala.

Indicatii

Medicina Reglarii Fiziologice poate rezolva o intreaga serie de patologii feminine, printre care pot fi enumerate menstruatiile prelungite si cele dureroase, sindromul premenstrual si intermenstrual, hipofertilitatea sau chiar infertilitatea, sindromul ovarelor micropolichistice, manifestarile de dezechilibru in premenopauza si simptomatologia menopauzei.

De asemenea, au raspuns favorabil la terapiile medicinii reglarii fiziologice si urmatoarele afectiuni: bolile inflamatorii pelvine (terapie complementara), dezechilibrele hormonale, disfunctiile sexuale, premenopauza si menopauza (unde reglarea fiziologica este cheia tratamentului), afectiunile neoplazice (tratament complementar pentru refacerea echilibrului imunitar), precum si alte patologii, tratamentul fiind personalizat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

In afara de aceste patologii, Medicina Reglarii Fiziologice isi aduce un aport important in regenerarea organismului feminin prin terapii de detoxifiere si regenerare celulara si, nu in ultimul rand, trebuie de subliniat aportul deosebit al acestui tip de tratament in rezolvarea inestetismelor corporale si faciale. Homeomezoterapia (mezoterapia cu produse homeopate) poate imbunatati calitatea pielii fetei, gatului si mainilor, dar poate si indeparta adipozitati localizate.

Produsele folosite

Produsele utilizate in cadrul Medicinii Reglarii Fiziologice reprezinta o combinatie de principii si remedii homeopate, vitamine, minerale si microelemente necesare bunei functionari a organismului. De asemenea, hormonii naturali in doze homeopate sunt utilizati cu succes pentru substitutii hormonale fara efecte adverse, lipsa acestor efecte secundare fiind una din caracteristicile acestui tip de tratament.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri