6 Miere
Consumul de miere poate ameliora alergia la polen. Se recomanda mierea/capaceala produsa in regiunea de resedinta, care se consuma zilnic, cu 1-2 luni inainte de perioada polenului (1-2 lingurite/zi).
7 Gheara-diavolului
Se recomanda administrarea de capsule din aceasta planta, timp de 1-2 luni.
Pune-ți o dorință (sau 3): De ce suflăm în lumânări la zilele de...

8 Tre-frati-patati si talpa-gastii
Cantitati egale din ambele plante (macinate)- 2lingurite se lasa in apa la macerat 8-10 ore. Separat se realizeaza si o infuzie din acest amestec. La sfarsit se amesteca infuzia (racita) si maceratul si se consuma 3 cani/zi. Se indulceste cu miere.
9 Polen
Intr-un borcan de sticla se pun 100g polen si o sticluta de tinctura de echinaceea. Se amesteca foarte bine, pana se obtine o pasta si se adauga miere poliflora. Se consuma cate o lingurita de 3 ori/zi, la o ora dupa masa.
Top 6 simptome banale și ce boli grave gastroenterologice pot indica

10 Ceai antialergic
Se recomanda urmatorul amestec:
40 g flori de musetel
40 g trei-frati-patati
10 g frunze de salvie
10 g flori de levantica
Se prepara o infuzie combinata (macerat+infuzie) dintr-o lingura amestec de plante, la care se adauga 10 picaturi tinctura de propolis.
Alta reteta:
50 g trei-frati-patati
2 linguri de flori de coada-soricelului
1 lingura flori de levantica
4 linguri de talpa-gastei
4 linguri de frunze de urzica
3 linguri de radacina de brusture
Se consuma 2-3 cani de ceai/zi, cu infuzie dintr-o lingurita din acest amestec la 300 ml apa, timp de o luna.
sursa foto: sxc.hu
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili