22 Mai 2012 publicat în Tratamente naturiste 90 share-uri

Organismul nostru este ceea ce mancam iar pielea noastra este, evident, ceea ce il hranim. Adica? Pielea noastra are capacitatea de a absorbi vitaminele, mineralele si ceilalti compusi benefici din mastile si tratamentele naturiste si tocmai de aceea este bine sa ii oferim pielii noastre o ingrijire delicata periodic. Iata 10 tratamente naturiste pentru un ten frumos:

Tratament naturist pentru prevenirea ridurilor

Un tratament naturist pentru prevenirea ridurilor se realizeaza foarte usor dar are efecte miraculoase pentru doamnele cu ten matur care vor sa se pastreze vesnic tinere si frumoase. Pentru a tonifia tenul, se mixeaza un galbenus, o lingura de smantana dulce si 1 gram de pulbere de spirulina (ingredientul secret care se gaseste in magazinele naturiste), se aplica si se lasa la actionat 15-20 de minute si se indeparteaza cu apa calduta sau cu ceai.

Masca pentru ten gras

Tenul gras da batai de cap in orice sezon, dar mai ales in cel estival. Iata o solutie pentru tratarea lui: comprese pe baza de turmeric si seminte de coriandru. Cum se prepara? Se pune la fiert o cana de apa si se face o infuzie cu o lingurita de seminte de coriandru si se adauga si o lingurita de turme

ric. Aceasta infuzie se foloseste in cataplasme care se aplica in fiecare seara. Turmericul si coriandrul au efect

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

antibacterian si cicatrizant pentru tenul cu probleme.

Masca pentru un ten proaspat

Iata o masca simpla pentru orice tip de ten care promite sa il mentina tanar, proaspat si frumos mereu. Reteta este simpla: se mixeaza 100 de ml de apa de trandafiri cu 2 linguri de pudra de argila, cateva picaturi de glicerina, cateva picaturi de suc proaspat de rosii si se aplica pe ten. Se lasa la actionat pana cand se usuca si se indeparteaza cu apa calduta sau ceai.

Tratament naturist pentru porii dilatati

Porii se dilata atunci cand tenul este gras sau atunci cand o persoana pierde in greutate. Pentru strangerea porilor exista o masca facuta din trei linguri de faina de grau si 3 linguri de iaurt. Dupa ce se tine 20-25 de minute, se indeparteaza cu apa calduta si se aplica o lotiune facuta in casa din 6 picaturi de ulei de bergamota, 4 picaturi de ulei de levantica si 50 de ml de apa distilata.

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Tratament naturist hidratant cu drojdie si smantana

Iata o masca doi in unu: curatare si hranire. Se mixeaza 20 de grame de drojdie de bere cu o lingura de samantana dulce si o lingura de miere si apoi se aplica pe tenul curat. Se lasa 20 de minute si apoi se clateste din abundenta cu apa calduta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri