1 Mai 2012 publicat în Tratamente naturiste 199 share-uri

Desi este mai mic, oul de prepelita poate sa inlocuiasca cu succes oul de gaina din alimentatia noastra si mai mult, sa ne mentina sau sa ne redea sanatatea. Iata numeroasele beneficii ale consumului lui.

Oul de prepelita – Alimentul complet pentru sanatatea noastra

Cercetatorii britanici au dat verdictul: consumul de oua este benefic pentru sanatatea noastra, dar cel mai bun este oul de prepelita pentru ca este un super aliment, capabil sa ne ofere toti nutrientii importanti de care organismul nostru are nevoie intr-o zi.

Ce contine oul de prepelita?

Ouale de prepelita le-ar putea inlocui cu usurinta pe cele de gaina pentru ca ele contin de opt ori mai mult fier, de cinci ori mai mult fosfor, de sase ori mai multa vitamina B1 si de 15 ori mai multa vitamina B12. Mai mult decat atat, ouale de prepelita contin 13 % proteine de calitate superioara fata de cele de gaina, vitamina A, B, D, E, zinc, potasiu, sulf, calciu, glucide speciale si are un total de 14 calorii! In plus, ele nu provoaca alergii, din contra, le vindeca! Si lucrurile nu se opresc aici!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Beneficii ale consumului de oua de prepelita

Ouale de prepelita sunt excelente pentru revitalizarea organismului la orice varsta, sunt bune pentru lauze, pentru persoanele care tocmai au suferit operatii sau care au facut chimioterapie, pentru anemici, dureri de cap, oboseala etc. Ele sunt bune atat pentru cei care isi doresc sa isi mentina sanatatea dar si pentru cei care isi doresc sa si-o recupereze.

Sursa foto: sxc.hu

Ovomucoidul, adica proteina din albus, previne alergiile, vindeca rinita alergica si sinuzitele.

Ouale de prepelita sunt recomandate celor care au probleme digestive pentru ca regleaza aciditatea gastrica. Asadar, ele sunt benefice celor care sufera de ulcer, gastrita dar si care au pietre la bila, la rinichi sau care au probleme cu ficatul.

De asemenea,ele intaresc sistemul imunitar fiind bune pentru copii pentru ca ii feresc de bolile infectioase, vindeca anemiile, conjunctivitele si urticariile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri