Nu este nimic mai frumos la un om decat o podoapa capilara frumoasa si sanatoasa. Parul e bogat, straluceste si seduce privirile. Dar ce se intampla cand ne confruntam cu o cadere a parului?
Masajul cu ulei

Zilnic se maseaza pielea capului cu ulei de masline sau cu ulei de ricin. Se maseaza pielea capului si se lasa asa timp de 2 ore, si apoi se spala cu sampon si se clateste cu apa calda.

Folosirea tincturilor

Pentru imbunatatirea circulatiei sangvine a pielii capului se recomanda masarea usoara a pielii cu tinctura de mesteacan sau de urzica, combinata in egala masura cu tinctura de ardei iute. De asemenea, tinctura de usturoiu are efecte benefice asupra caderii parului.

Masca pentru combaterea caderii parului

Se amesteca doua linguri de ulei de masline, cu un galbenus de ou, cu cateva picaturi de vitaminca C sau de lamaie, se omogenizeaza si se aplica pe parul curat. Se acopera parul cu ceva(prosop, casca de baie, punga etc.) timp de 45 de minute, dupa care se spala cu sampon.

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre tratamente naturiste pentru tine:

Remedii naturiste impotriva caderii parului

Retete indiene pentru tratamentul parului

Mamici: 5 Remedii care combat caderea parului

Secretele exotice ale unui par irezistibil

Cum sa iti vopsesti parul in mod natural

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe articole despre tratamente naturiste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Caria dentară – ce este și cum se tratează Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri