Foarte multi oameni se confrunta cu episoade de cadere a parului pe parcursul vietii lor. Multi isi doresc ca parul lor sa creasca mai repede si sa fie mai bogat. Pentru toti acestia, exista si alternativa tratamentelor naturiste, iar medicina traditionala indiana exceleaza in astfel de metode de imbunatatire a calitatii parului. Iar India este renumita pentru ca acolo traiesc femeile cu cel mai frumos si bogat par din lume.

Va propunem cateva retete indiene pentru tratamentul parului. Desi aceste substante au denumiri atipice pentru cultura noastra, ele pot fi gasite prin intermediul magazinelor naturiste online sau fizice. Multe dintre aceste magazine comercializeaza foarte multe substante de origine orientala, benefice pentru organism, inclusiv pe cele prezentate in acest articol.

Henna

foto st.) aduce beneficii extraordinare pentru par. Henna este cunoscuta pentru proprietatile sale de conditionator si de asemenea, versatilitatea sa este foarte apreciata.

Daca aplici aceasta substanta in combinatie cu alte ingrediente, orice tip de par poate deveni mai stralucitor, mai matasos si mai usor de aranjat. Ingredientele cu care henna poate fi amestecata pot fi oul, iaurtul, sucul de lamaie si cafeaua. De asemenea, poti adauga o lingurita de ulei de masline sau cocos, daca parul tau este uscat. Dupa ce a fost aplicata pe par, aceasta pasta este inlaturata cu apa, dupa aproximativ 45-60 de minute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri

Henna ajuta la cresterea functionalitatii scalpului, inlaturand impuritatile care au fost acumulate. Henna este foarte bogata in ingrediente necesare pentru par, ca acesta sa devina mai puternic si in acelasi timp confera podoabei capilare stralucire si finete. Dupa acest tratament cu henna, parul tau va putea sa faca fata tuturor factorilor care ii dauneaza.

Pudra de Shikakai

Shikakai este recunoscut ca fiind un „fruct pentru par”. Pudra de shikakai curata parul fara sa il usuce. Pudra de shikakai se obtine din nucile shikakai. Aceasta pudra stimuleaza cresterea parului si face ca radacinile parului sa fie mai rezistente.

Puteti sa va preparati o masca pentru par din pudra de shikakai combinand o lingura de pudra de shikakai cu o lingura de pudra amla, o lingura de pudra de bhringraj si o lingura de pudra de aritha. Puneti aceasta mixtura intr-o cana de apa fiarta si lasati substantele sa infuzeze pentru 10 minute.

Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri