20 Aprilie 2023 publicat în Spiritualitate 3763 share-uri

Se întâmplă uneori să visam persoane care au decedat, poate chiar să vorbim cu acestea sau să interacționăm fizic, să le îmbrățișăm. Uneori putem visa acea persoana ca fiind supărată sau plângând. Ce semnificație pot avea aceste vise?

Semnificația viselor: Ce înseamnă, în linii generale, când visezi pe cineva care este decedat în realitate?

Câns visezi persoane decedate, aceste vise pot fi o manifestare a dorului sau a dorinței de a comunica cu acea persoană, de a obține încurajare sau îndrumare sau de a soluționa problemele nerezolvate legate de acea persoană sau de relația cu aceasta.

În anumite culturi sau interpretări spirituale, visele în care apar persoane decedate pot fi interpretate ca semne sau mesaje de la acele persoane, care încearcă să transmită un mesaj sau să ofere o îndrumare. În aceste cazuri, se crede că visul poate fi o formă de comunicare cu lumea spirituală sau cu tărâmul celor trecuți în neființă.

Este important de menționat că, în cazul pierderii recente a unei persoane dragi, este normal să visezi acea persoană și să simți nevoia să comunici cu ea.

Pe aceasta temă îți recomandăm și articolele:

Toţi aceia pe care îi numim astăzi ”morţi” nu sunt deloc morţi

Cei morti sunt doar invizibili, nu absenti...

Semnificația viselor: Ce înseamnă cănd visezi că o persoană decedată revine la viață?

Când visezi că cineva decedat învie poate fi un simbol al speranței sau al dorinței de a readuce înapoi o parte din trecut sau de a repara ceva din trecut. Acest vis poate reprezenta și dorința de a avea o a doua șansă, de a face lucrurile diferit sau de a îndrepta greșelile din trecut.

De asemenea, acest vis poate simboliza o transformare personală sau o schimbare importantă în viața ta. Persoana decedată care revine la viață poate reprezenta o parte din sinele tău, care a fost suprimată sau pierdută în trecut și acum începe să revină la viață. Acest vis poate fi un semn că te schimbi și evoluezi într-un mod pozitiv și că îți recapeți bucuria de a trăi.

Foto: Chinnapong/ shutterstock.com

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi o persoană decedată că e supărată sau plânge?

Iată un vis care ne poate pune pe gânduri si ne determina să cautăm posibile semnificații.

Astfel de vise pot fi un simbol al sentimentelor de vinovăție, de tristețe sau de regret legate de pierderea persoanei decedate și de faptul că nu ai putut face mai mult pentru ea în timpul vieții sale.

De asemenea, acest vis poate simboliza temerile sau anxietățile legate de propriile emoții. Persoana decedată care este supărată sau plânge poate fi o reprezentare a unei părți din din tine, din planul tău emoțional, o „bucată senzitivă” proprie, care se simte tristă, supărată sau neliniștită din diverse motive. Acest vis poate fi un semnal că este necesar să acorzi mai multă atenție propriilor emoții și să găsești modalități de a-ți gestiona stresul și anxietatea.

In funcție de ceea ce spune sau face persoana decedată în vis, se poate interpreta și ca un mesaj de precauție al acesteia. Urmărește semne visului si legă-le si situații din viața ta, pentru a găsi o semnificație mai apropiata de realitatea in care îți duci viața.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi că persoana decedata te îmbrățișează?

Acest vis trădează adesea nevoia ta de iubire, de a regăsi acea persoana în viața reala unde, cum nu mai este, o vei căuta in vis.

Mai poate reprezenta nevoia de a fi încurajat, susținut sau de a primi îndrumare din partea persoanei dragi care nu mai este lângă tine.

De asemenea, acest vis poate fi un simbol al procesului de vindecare sau al eliberării emoționale. Persoana decedată care te îmbrățișează poate fi o reprezentare a propriilor emoții sau a acelei părți din tine care are nevoie de afecțiune și de iubire. În acest sens, visul poate fi un semn că trebuie să îți acorzi mai multă atenție propriilor nevoi emoționale și să încerci să găsești modalități de a te vindeca și de a te elibera de sentimentele negative.

Foto: Nikki Zalewski/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri