10 Noiembrie 2022 publicat în Spiritualitate 76 share-uri

Dacă sufletul nostru este împăcat, vom găsi energie și motivație pentru a merge mai departe, pentru a depăși greutățile vieții, pentru a ne urma visurile. Însă în tot acest ritm contracronometru în care încercăm să bifăm responsabilitățile zilei, abia de mai avem timp pentru sufletul nostru. Vă propunem 3 gânduri bune care să formeze rutina sufletului din fiecare zi.

Mă iubesc așa cum sunt în acest moment, sunt o ființă unică

Mereu avem senzația că ar fi fost loc de mai bine. Și poate chiar ar fi fost, însă este sigur că atât am putut noi să facem. Este normal să mai obosim, este normal să ne dăm voie să lenevim, este normal să nu facem totul conform planurilor, toate acestea ne fac oameni, nu suntem roboți.

De fiecare dată când simți că te ajung frustrările, de fiecare dată când ai vrea să te critici, adu-ți aminte că nu aceasta este calea. Învață-ți lecția, însă fără autocritică. Iartă-ți propriile greșeli și doar așa îți vei simți spiritul liber, gata să meargă mai departe cu toate forțele.

Cu toții experimentăm momente în care ni se pare că nu suntem suficient de buni, momente în care nu ne mai iubim sau nu ne mai simțim valoroși pe acest Pământ. Dar fiecare are rolul lui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Învață să te iubeșți așa cum ești, cu tot acel loc de mai bine. Acceptă-te, iubește-te, iartă-te.

Mă bucur de aceste momente

Ca noi toți, vei avea tendința să proiectezi viitorul și sunt unele momente ale vieții când vei traversa perioade de criză.

În aceste momente, mai mult ca niciodată, îți este greu să vezi soluțiile, să îți regăseșți speranța, să vezi lumina. Dar prezentul te poate ajuta să dai minții tale efervescente o pauză.

Modern i-am spune mindfulness. Uită-te în jurul tău și conectează-te la prezent. Viața are mici surprize plăcute în fiecare clipă. Poate o pasăre liberă ce străbate cerul senin. Poate o floare ce împrăștie culoare și mireasmă edenică.

Poate o poză care îți aduce aminte de momente frumoase din viața ta. Poate un obiect ce este amintirea unei iubiri ce nu se va stinge vreodată în sufletul tău. Prezentul este ca un puzzle plin de piese interesante, cu ecou pozitiv asupra emoțiilor noastre.

Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Și poate, după astfel de pauze ale minții din fiecare zi, vor veni și soluțiile pentru momentele de criză sau pentru situațiile care, în condiții obișnuite, ți-ar fi creat mai mult stres decât era nevoie.

Mă bucur pentru tot ceea ce am

O altă tendința a oamenilor este de a se gândi des la ceea ce nu au, la dorințe și nevoi neîmplinite. Dar viața este, de fapt, plină de împliniri, așa cum ne demonstrează și cei ce au ales să încerce arta minimalismului.

Uneori avem mult mai mult decât am avea cu adevărat nevoie.

Concentrează-te măcar o dată în zi pe ceea ce ai, pe masa caldă, pe hainele din dulap, pe acoperișul de deasupra capului, pe toți acei prieteni minunați care îți sunt aproape. Ai familia, ai prietenii, ai, poate sănătatea, ai ziua de azi – un adevărat dar de care merită să te bucuri.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Încercă această rutină zilnică cu 3 gânduri pe care să le practici constant. Îți vor aduce echilibru și armonie, dar și împăcare și împlinire sufletească.

Sursa foto articol: Jorm S/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri