14 Septembrie 2022 publicat în Spiritualitate 525 share-uri

Ai o vibrație înaltă sau joasă? Iată care sunt semnele care îți arată că ești aliniat/ă unei frecvențe vibraționale înalte:

Dacă ai o vibrație ridicată, atunci….

→ Începi să atragi și să manifești mai mult din ceea ce îți dorești cu adevărat, chiar și lucruri mai mici și aparent “insignifiante” însă care sunt aliniate cu intențiile tale înalte.

→ Atunci când vibrația ta crește, oamenii cu vibrație joasă încep să plece din viața ta într-un fel sau altul fiindcă nu mai sunt în rezonanță cu ține. Vei atrage în schimb persoane care sunt aliniate la intențiile tale înalte, care sunt pe aceeași lungime de undă și cu care te poți conecta la un nivel profund.

→ Simți o profundă recunoștință pentru viață și pentru tot ce ai și te simt conectat mod autentic la ceea ce există în jurul tău.

→ Relațiile noi pe care le legi și care sunt aliniate vibrației înalte se realizează fără efort, se desfășoară natural și te fac la rândul lor înflorești.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

→ Când îți crești vibrația, te eliberezi de stres, frici și griji sau acestea te afectează din ce în ce mai puțin. Mintea și corpul tău ies din starea de stres (care este doar o stare temporară de stres și în care nu poți înflori și prospera) și începi să fii mai calm, mai relaxat sau să reacționezi și să gestionezi mai bine condițiile de stres. Vei vedea însă că, dacă îți schimbi atitudinea, și acestea se vor disipa la un moment dat, iar lucrurile se vor întâmpla în favoarea ta.

→ Intuiția ta este ascuțită și este asemenea unei busole interioare care te ghidează în viață și îți arată drumul cel bun.

Foto: Nikki Zalewski /Shutterstock

→ Te bucuri de mult mai multă energie fizică și energie emoțională spre deosebire de starea de vibrație joasă în care te simți stors de energie și făcând eforturi pentru a-ți îndeplini responsabilitățile zilnice. De asemenea, atunci când ai o vibrație înaltă, te simți mai deschis emoțional și perspectivelor, îți poți exprima emoțiile mai ușor.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

→ Experimentezi anumite sincronicități și coincidențe. Oameni necunoscuți îți pot zâmbi pe stradă fără motiv sau își doresc să intre în vorba cu tine și să interacționeze, povestindu-ți fragmente din viața lor.

→ Ești mai plin de viață, mai bucuros, mai blând, mai fericit și inclusiv prezența și postura ta fizică denotă acest lucru. Ai o poziție mai dreaptă, ești mai senin, radiezi, transmiți pur și simplu o energie pozitivă anume care îi atrage și pe cei din jur. Este ca și cum “luminezi” o cameră atunci când intri în ea.

→ Te simți fericit cu adevărat fără niciun un motiv anume, pur și simplu pentru că exiști, că poți simți vântul pe pielea ta, că cerul este senin astăzi, că te încălzesc razele soarelui etc.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

→ Nu degeaba se spune că un copil “simte” dacă ești un om bun. Se spune că animalele și copiii intuiesc cel mai bine energia această vibrațională mai înaltă, mai pură, și de aceea sunt atrase de tine, vin ușor către tine și sunt fericite în prezența ta.

→ Nu mai folosești cuvintele la voia întâmplării, ci devii conștient de ele. Nu te mai angajezi în conversații sau schimburi de cuvinte care te sleiesc de energie precum bârfe, jigniri, demotivari și stai departe de conversațiile negative.

→ Te bucuri de binele și succesul celorlalți și îți dorești cu adevărat ca cei din jur să fie la rândul lor bine și fericiți.

→ Visele și chiar și somnul tău se schimbă. Dormi mai liniștit și ești mai conectat la ceea ce visezi, de aceea conținutul viselor tale se îmbunătățește și devine la rândul său mai pozitiv și mai plin de lucruri frumoase. În loc să te trezești epuizat de un vis urât, se poate întâmpla ca atunci când ai o vibrație înaltă să te trezești zâmbind, fericit și binedispus cu gândul la lucrurile minunate care au avut loc în somn. Alteori, atunci când ai o vibrație înaltă, se poate întâmplă să descoperi în somn, în timpul visului, o soluție a unei probleme care te frământă și să te simți curajos și împuternicit când te trezești.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

→ Te vei trezi apreciind și prețuind procesul de învățare, ești dornic să acumulezi noi informații, să afli lucruri noi din aria ta de interes, să te dezvolți mai mult.

Foto fr si main: Vectomart /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri