Lună plină în Balanță 16 aprilie 2022 – Pendulul divin din punctele fixe ale vieții noastre. Influențe greoaie din partea lui Pluto!

13 Aprilie 2022 publicat în Spiritualitate 28 share-uri

Pe 16 aprilie, la ora 21:55 (ora României) cerul nopții va fi scăldat de lumina binecuvântată a unei Luni pline și frumoase, mai ales că din punct de vedere astrologic ne referim la o Lună plină care cade la 26 de grade în zodia Balanței, semnul echilibrului și al armoniei. Este momentul să ieșim din punctele noastre de zbatere și să ne regăsim drumul (chiar dacă este unul nou!) către armonie chiar dacă avem de-a face și cu un aspect provocator și nu tocmai ușor din perspectivă astrală.

Luna plină în Balanță se va poziționa în careu în T cu Pluto, planeta morții și a regenerării, a distrugerii și a vieții, planeta iluziilor și a transformării. Pluto poate purta o încărcătură a distrugerii, contrabalansat doar de potențialul său pentru renaștere și de influențele pozitive și temperate ale trigonului creat de Luna Plină în Balanță cu Saturn și Marte. Trigonul cu Saturn în Vărsător poate crea niște aspecte ale fericirii în relațiile pozitive și le poate conduce către un nou nivel al conexiunii, una mai profundă, făcând posibile în același timp angajamentele și facilitând asumarea responsabilităților în relații, de orice natură ar fi ele, fie că ne referim la logodne, căsătorii sau propuneri și tratative de afaceri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Pluto ne supune o dată în plus la teste, provocări și încercări diverse punându-ne față în față cu sentimentele noastre intense, cu umbrele și fricile noastre. Le dezgroapă și le aduce la lumină din nou. Vrea să ne testeze răbdarea, vrea să ne testeze reacțiile, vrea să se asigure că facem totul ca la carte, că am scăpat de dependențele noastre – poate chiar iubiri dacă sunt toxice (și atenție în acest aspect, căci este posibil ca trecutul să dea din nou buzna în viața noastră într-o formă sau alta), de obsesiile noastre, de greșelile noastre, de patternurile noastre comportamentale. Am învățat ceva din încercările noastre de până acum? Ne-am eliberat de temerile noastre cele mai adânci? Ne-am oferit ocaziile pentru a ne vindeca sufletul și a ne transforma emoțiile noastre extreme în emoții pozitive? Ne scufundăm sau renaștem din propria cenușă mai puternici ca niciodată, asumându-ne propriul destin și încercând să-l îmbunătățim?

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Este posibil să aducem în discuție probleme vechi și grele în această perioadă și aceleași emoții grele și greu de dus să pună stăpânire pe noi chiar dacă discutăm sincer și cu toate cărțile pe față. Dacă am făcut alegeri pripite în trecut, am favorizat dezechilibrele în relații, vom avea ocazia să alegem în deplină armonie în curând și bazându-ne pe răbdare, iubire și înțelegerea celuilalt. Balanța este justițiarul astral suprem și ne somează să rezolvăm situații și conflicte fără agresivitate, fără lupte de putere, fără fapte ascunse sau imorale, indiferent de cât de dificile sau complexe par. Dacă putem apela la puterea diplomației și a toleranței și putem coopera prin eforturi comune într-un sens comun, lucrurile s-ar putea așeza într-un mod extraordinar și benefic pentru noi.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii
Foto: Daniel Eskridge /Shutterstock

De asemenea, ca aspecte negative, Pluto în aspect de careu cu Luna plină în Balanță ne vorbește și despre jocurile de putere, despre rapoarte inegale de forță, despre încălcarea unor reguli ce țin de intimitate, despre intimidare și răzvrătire, despre tentative de manipulare pentru a deține controlul (chiar și emoțional) la nivel relațional, și poate conduce către comportamente deviante dacă propriile emoții nu sunt trecute și prin filtrul cenzurii și al rațiunii.

Pe de altă parte, careul Lunii pline cu Pluto creează un aspect tensionat, dar activează în același timp și transformarea și puterea, iar în relații acest aspect în dimensiunea sa pozitivă se poate traduce printr-un sentiment intensificat de autoîmputernicire sau de conexiune cu cineva care degajă forță interioară. Saturn în acest context ne arată că uneori avem opțiunea de a ne simplifica existența, de a alege simplitatea și structura sau transformările aparent banale, dar care ne pot conduce către schimbări semnificative în destinele noastre. De asemenea, Luna plină în Balanță se va afla în opoziție cu Soarele în Berbec, creând o axă a polarității între eu și sinele meu și ceilalți, între afirmare și individualitate și compromis/ preocuparea pentru ceilalți. Este posibil să avem în această perioadă revelații legate de relații, parteneriate și legătura noastră cu ceilalți.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Conform https://cafeastrology.com, zodiile care vor fi cel mai mult afectate de această lună plină în Balanță sunt “zodiile care au planete personale sau care creează unghiuri de 20-30 de grade în semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) sau de 0-1 grad în semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) în mod special.”

Foto fr si main: Romolo Tavani /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri