8 Aprilie 2013 publicat în Social 29 share-uri

Un baietel si o fetita isi vand jucariile ca sa mearga in excursie cu scoala.

Publicatia locala Stiridecluj.ro relateaza o stire tulburatoare: Intr-o piata de vechituri au fost surprinsi doi frati - un baietel si o fetita, care isi vindeau jucariile ca sa aiba bani sa mearga in exursie.

Copiii au fost filmati in Piata Mihai Viteazu - CLUJ, langa standurile de vechituri, unde oamenii saraci ai orasului isi vand bunurile pentru un pumn de bani, scrie Stiridecluj.ro. „Parintii ne-au spus sa ne vindem din jucarii, daca vrem sa mergem in excursie, pentru ca ei nu au decat bani pentru rechizite si imbracaminte pentru scoala, au spus copiii, potrivit publicatiei locale.

”M-am oprit joi, 4 aprilie, in Piata Mihai Viteazu pentru a vedea ce este cu ei. I-am intrebat de ce isi vand jucariile si mi-au spus ca pentru a merge intr-o excursie cu scoala la munte. Am scos banii pe care ii aveam in buzunar si unul dintre ei a vazut ca aveam si 100 de lei. Baiatul a exclamat: ”100 de lei! Nu am vazut atatia bani niciodata!”. Fetita s-a rusinat si nu a vrut sa vorbeasca nimic”, a povestit Emanuel, cel care a filmat scena si a fost socat de situatia in care au ajuns acesti copii, pentru Stiridecluj.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Pe site-ul publicatiei puteti vedea si un filmulet cu cei doi copii si jucariile lor aliniate, prafuite si triste aflate la vanzare in targul de vechituri al saracilor.

Emanuel a mai aflat ca baiatul din imagini este in clasa pregatitoare si ca sora lui invata in clasa a treia.

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri