26 Martie 2013 publicat în Social 13 share-uri

Muzica si pictura sunt adevarate arme de lupta cu batranetea, au sustinut de-a lungul timpului organizatorii de evenimente.

Muzica si pictura sunt adevarate arme de lupta cu batranetea, au sustinut de-a lungul timpului organizatorii de evenimente, carora li s-au alaturat recent oamenii de stiinta care au inceput sa acorde o mai mare atentie efectului pe care artele le au asupra inaintarii in varsta, potrivit BBC.

Astfel, specialistii considera ca prin dans, de exemplu, sunt stimulate functii diferite ale creierului, care induc o stare de bine pacientilor diagnosticati cu dementa.

"O miscare coregrafica studiata nu este singura prin care o persoana isi imbunatateste capacitatile fizice, ci orice miscare ritmica, dupa sunetul muzicii", sustine profesorul Thomas Prohaska, decan al Colegiului de servicii sociale si de sanatate din cadrul Universitatii George Mason, Virginia.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Foto homepage: Depositphotos

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri