7 Iunie 2012 publicat în Social 4 share-uri

Cunoscuta prezentatoare a Televiziunii Publice, Monica Ghiurco, a primit inca o data confirmarea valorii muncii ei, a recunoasterii nu doar a calitatii profesionale ci si a implicarii ce o caracterizeaza atunci cand are de dus la capat un proiect, oricat de greu ar fi de realizat.

De curand, Monica a lansat pe piata primul dvd, mai exact, primul sau film documentar, intitulat “Mostenirea Clandestina” (ce poate fi cumparat online sau din reteaua Carturesti) ce contine informatii de mare interes ce pot schimba perceptia noastra asupra propriului trecut istoric, marturii senzationale ale unor oameni reprezentativi ce ne restituie niste adevaruri pe care poate multi dintre noi nici nu le-am banuit.

Asadar, Monica Ghiurco a primit zilele trecute premiul pentru cel mai bun realizator de film documentar, in cadrul Gala Trofeelor “Black Sea Danubian Social Economic-Innovator “ ce au recompensat proiectele cu caracter inovator, premiu acordat de Casa Europa la Palatul Parlamentului.

Cititi si interviul cu Monica Ghiurco, realizat de Garbo: Din secretele unei blonde foarte destepte: jurnalista de televiziune Monica Ghiurco

“Sunt onorata sa primesc un astfel de premiu, acest lucru demonstrandu-mi ca exista interes si pentru alt gen de informatii decat cele superflue cu care suntem obisnuiti in ultimul timp si care ne intoxica zilnic. Acest premiu nu a insemnat doar confirmarea realizarii unui produs apreciat, ce poate sa fie un reper in cunoasterea istoriei noastre, ci si o mare satisfactie ca am putut face ceva pentru noi, romanii, ca sa demonstram ca si o tara mica poate face o politica mare.

Cred ca filmul ne va ajuta pe noi toti sa ne schimbam perceptia asupra neamului nostru, recastigandu-ne respectul de sine. Poate am oferit o invitatie ca istoria noastra sa fie, pe alocuri, scrisa cu si mai multa luciditate si responsabilitate, iar romanii sa si-o asume numai dupa ce au cunoscut-o, cu bune si cu rele.

Nu pot decat sa ma bucur ca in circa 5 luni de la difuzare episodul cu numarul 4 al documentarului a inregistrat deja 167.000 de vizualizari pe internet. Este clar ca publicul romanesc are nevoie de astfel de informatii. ” a declarat regizorul si realizatorul filmului Monica Ghiurco.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri