15 Iunie 2012 publicat în Social 16 share-uri

Euro 2012, campionatul European de fotbal, este unul dintre cele mai asteptate evenimente sportive. Nu si de catre tinerele ucrainience de la FEMEN care spun un 'Nu' raspicat competitiei sportive, protestand in sanii goi!


„Am venit, ne-am dezbracat, am cucerit!”

Imaginea femeilor ucrainiene se incadreaza in cliseul - frumoasa, saraca si in consecinta… “femeie usoara”. Traficul de femei si prostitutia sunt fenomene larg raspandite in Ucraina si nu e deloc un secret faptul ca in timpul campionatelor de fotbal, corpul femeilor este de vanzare.

STOP PROSTITUTIEI!

Organizatia FEMEN a luat nastere in urma cu cativa ani, datorita unui grup de fete foarte tinere care s-au hotarit sa strige cu forta, ca ucrainiencele nu sunt obiecte sexuale. Armele lor… “Sanii goi”.
Daca sanii goi erau pana acum un simbol al placerii masculine, fetele de la FEMEN se folosesc de frumusetea lor ca sa protesteze, fiind foarte incisive si curajoase. Asa au ajuns pe primele pagini ale celor mai importante publicatii din lume si in jurnalele de stiri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tulburarea maniaco-depresivă: ”Sunt oameni care îndură o reală suferință mentală” Salvează strălucirea hainelor cu noile șervețele captatoare de culoare Colour Catcher Max Protect Cum ținem țânțarii și insectele la distanță?

Acum, in plin Euro 2012 care se desfasoara in tara natala Ucraina si in Polonia, fetele au pus la cale mai multe actiuni de discreditare a evenimentului sportiv: FU** EURO 2012!, striga ele, protestul verbal fiind insotit de slogane scrise pe corp si sanii goi, pictati in forma deja foarte celebrei sigle FEMEN: „Am venit, ne-am dezbracat, am cucerit!”

In data de 8 iunie 2012, Femen au patruns pe stadionul national din Varsovia, Polonia ca sa protesteze in deschiderea campionatului de fotbal. Acesta este modalitatea prin care activistele incearca sa atraga atentia asupra prostitutiei si traficului de fiinte umane pentru sex.

La 10 iunie, trei militante Femen, cu sanii goi si cu mustati in stilul lui Hitler, au protestat in celebrul cartier al prostituatelor din Hamburg /Germania/, comparand industria sexului cu "fascismul si genocidul dupa apartenenta sexuala".

De sărbători, te simți ”exact așa cum trebuie” cu produsele de îngrijire preferate Cum ții sub control părul gras? Lansare URIAGE cu iz franțuzesc în grădina Ambasadei Franței din România

FEMEN justifica metoda aceasta extrem de curajoasa si provocatoare: „Este singurul mod prin care putem fi auzite in tara asta. Daca am fi organizat simple proteste, afisand pancarte si bannere, cu siguranta ca revendicarile noastre nu ar fi fost auzite". Este clar ca metoda are succes, caci in acest moment fetele sunt cunoscute in intreaga lume, reusind sa deschida filiale ale organizatiei si in alte tari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri