Specialistul ortodont a enumerat cele mai frecvente și dăunătoare dintre miturile legate de îngrijirea orală

9. Controlul stomatologic regulat este suficient pentru o bună sănătate orală

Indiferent cât de des are loc vizita la medicul dentist, aceasta nu ne scutește de o igienă orală riguroasă și o dietă (cu cât mai puțin zahăr și băuturi carbogazoase posibil). Deși pentru majoritatea oamenilor un control stomatologic la fiecare șase luni poate fi suficient, alții sunt nevoiți să meargă mai frecvent în funcție de starea sănătații orale și recomandarea medicului curant.

Așadar, răspândirea unor informații greșite cu privire la sănătatea dentară ne poate expune riscului ca, în necunoștință de cauză, să nu luăm cele mai bune decizii pentru dantura noastră. Atunci când informațiile din diferite surse sunt contradictorii, medicul stomatolog rămâne cea mai sigură sursă de sfaturi cu privire la îngrijirea corectă a danturii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

***

Dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, a absolvit in urma cu 18 ani Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Facultatea de Stomatologie, completandu-si studiile cu o perioada de 3 ani de specializare in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Dorinta de continua dezvoltare personala a determinat participarea constanta la cursuri de specializare in tara si in strainatate, precum si infiintarea Clinicii Orto-Implant Expert.

Foto: TierneyMJ /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri