O viata activa atat din punct de vedere fizic cat si intelectual, asociata unei diete sanatoase ne mentine tineri si departe de boli. Pentru noi insa a merge la sala pentru cateva exercitii fizice este ideal. Si totusi... nu o facem. De ce aceasta? Inainte de toate trebuie sa identificam motivul sau motivele care ne impiedica sa facem sport.

3. Timiditatea

Este un motiv frecvent pentru care unele persoane nu se duc la sala de forta. Pentru a trece peste aceasta timiditate trebuie sa intelegi ca scopul prezentarii la sala este obtinerea unei imagini corporale frumoase si totodata mentinerea sanatatii. Sala de forta nu este un podium al unor prezentari de moda unde au dreptul sa urce doar manechinele.

4. Durerea si inconfortul produs de febra musculara

Obtinerea unei conditii fizice fie ea si mediocra se face doar prin efort fizic, care atrage dupa sine durerile musculare. La inceput acestea sunt greu de suportat, insa dupa prima luna va veti obisnui cu ele si chiar veti simti nevoia sa va resimtiti muschii durerosi, mai ales daca si alergati la sala, caci studiile au aratat faptul ca atletismul creaza dependenta.

5. Accidentele si antrenorii

Micile accidente (sau marile, depinde) din sala de sport va vor determina sa evitati astfel de activitati si in felul acesta nu veti mai merge la sala, in detrimentul imaginii si sanatatii voastre. De asemenea antrenorii nepriceputi care va indica exercitii sau reprize neadecvate va vor influenta negativ, caci nu veti obtine rezultatele dorite, efortul depus va fi mare si durerile musculare intense. Pentru a evita astfel de neplaceri asigurati-va ca stiti sa folositi un aparat si totodata informati-va si din alte surse cu privire la exercitiile care vi s-ar potrivi (spre exemplu revistele de specialitate).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Tratamente cu celule stem - boala Crohn

Daca vorbiti mult riscati afectiuni ale coardelor vocale

Scapa de vergeturi prin metode naturiste


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri