Dieta cu apa ajuta la eliminarea surplusului de greutate, dar si la combaterea celulitei si a constipatiei si previne imbatranirea pielii.
Aveti grija ca intre ora de culcare si cina sa existe cel putin 3 ore, pentru a nu va ingrasa si nu luati cina dupa orele 21.

Pentru a slabi, acordati atentie mestecatului (minim 15 secunde), deoarece si masticatia consuma calorii iar digestia va fi imbunatatita si usurata.

Un alt mic secret: senzatia de satietate este transmisa creierului in aproximativ 15-20 de minute, dupa masa, prin urmare, nu mancati in graba si nici pana la satietate, ca sa nu mancati mai mult decat este necesar.

Beneficiile dietei cu apa

Apa scade pofta de mancare

Uneori nu se face distinctia intre foame si sete si absenta unei hidratari corespunzatoare poate sa dea senzatia de sete.

Consumati un pahar de apa, atunci cand va este foame si asteptati 10-20 de minute, pentru a vedea daca persista senzatia de foame, pentru a va hrani.

Apa ne ajuta sa consumam mai putine calorii zilnic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Apa plata (sau ceaiul neindulcit din plante) este singurul inlocuitor sanatos al bauturilor carbogazoase sau al cafelei.

Acestea din urma au un efect deshidratant si nu confera senzatia de satietate, dimpotriva, prin scaderea glicemiei, sucurile carbogazoase cer un consum din ce in ce mai mare.

Apa impiedica grasimea sa se depoziteze si chiar ajuta la eliminarea “straturilor” nedorite de tesut adipos si a celulitei. Se stie ca una dintre cauzele aparitiei celulitei este retentia de apa, cauzata de hidratarea insuficienta.

Consumul suficient de apa impiedica retentia de lichide, pe care corpul le depoziteaza ca “rezerve” in afara celulelor, ducand la crestere in greutate.

Apa elimina toxinele, revigorand celulele si fluidifica sangele.

sursa foto: sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri