10 Iulie 2012 publicat în Sanatate 66 share-uri

Dieta Rina este o dieta usor de urmat de catre orice femeie, cu rezultate vizibile, dar si blanda cu organismul nostru. Bogata in vitamine si fibre, cu siguranta ne va asigura o alimentatie echilibrata si ne va ajuta sa obtinem un corp de invidiat!

MICUL DEJUN este acelasi pentru fiecare zi a dietei Rina: fructe ori suc de fructe 100% natural si neindulcit. La fel, putem manca fructe pe intregul parcurs al zilei (exceptand perioada de o ora inainte de pranz).

Ziua 1 din Dieta Rina: ZIUA PROTEINELOR

Pranz: carne fiarta sau la gratar, peste, oua, branza si iaurt (maximum 200 de grame); putem consuma orice cantitate de salata proaspata; la fel, putem consuma si un bol de supa (fara taitei) si o felie de paine (daca nu putem fara); doar in aceasta zi putem sa ne hranim cu lapte si branza.

Cina: consumam aceleasi alimente (in cantitati mai mici), insa fara supa si paine.

Image © Shutterstock - 67145089

Ziua 2 din Dieta Rina: ZIUA AMIDONULUI

Pranz: legume fierte sau la gratar (fasole verde, morcovi, cartofi, ardei, vinete etc.); la fel, putem manca si orez asezonat cu sare, condimente si chiar pasta de rosii; salata proaspata face si ea parte din masa, dar si o felie de paine (daca nu putem fara).

Cina: orice tip de legume fierte sau la gratar plus un bol de salata proaspata.

Ziua 3 din Dieta Rina: ZIUA CARBOHIDRATILOR

Pranz: paste fierte, pizza (mai dietetica) sau orice alt produs de patiserie; putem aroma mancarea cu pasta de rosii sau legume.

Cina: placinta sau un alt produs de patiserie sau chiar 3 cupe de inghetata ori 4 bucatele de ciocolata amaruie.

Image © Shutterstock - 74159461


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri