7 Octombrie 2011 publicat în Psihologie 328 share-uri

Inceteaza sa te mai abuzezi pe tine insati. Nu vei permite niciodata nimanui sa te abuzeze mai mult decat te abuzezi tu. Insa odata ce ajungi la iubirea de sine, un nou mod de viata iti sta la picioare. Iubirea de sine este fundatia pentru a atinge fericirea personala.

‘’Am invatat’’ sa ne temem sa fim indragostiti pentru ca avem senzatia ca nu e sigur sa fii indragostit. Te poti trezi la un moment dat ca suferi si astfel ne-am inchis inimile in fata iubirii si o data cu aceasta decizie, ne-am inchis inimile spre orice forma de iubire si fata de noi insine. Lucrurile stau de fapt invers. Dragostea este cea care ne face puternici , insa am invatat sa sabotam acest lucru pentru ca expresia dragostei pe care noi am primit-o de la parinti, cei care ne-au fost in preajma ,nu este de cele mai multe ori cea sanatoasa si pura ci este o impostoare.


Primul pas spre a ajunge sa traiesti o viata implinita in interior este sa redevii tu , cel autentic, sa-ti amintesti cine esti.

Ce se intampla este ca majoritatea oamenilor cred ca stiu cine sunt cand in realitate nu au nici cea mai mica idee. Ajung la un moment dat in viata lor si se intreaba’’ Cine sunt eu’’?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

De ce se intampla acest lucru?

Cand suntem bebelusi inainte de a ne dezvolta constiinta, toata lumea ne spune cine si ce suntem. Mama ne spune cine suntem si pentru ca suntem inocenti, suntem de acord. Dar mama ne spune de fapt ceea ce crede despre noi. Este o perceptie personala. Apoi tata vine si proiecteaza o alta imagine asupra noastra si din nou noi o credem. Apoi fratii nostrii, surorile, colegii de la gradinita, de la scoala, televiziunea, toti ne spun cine suntem si noi suntem de acord cu ei. Si nu doar atat. Ei ne spun si cine ar trebui sa fim. Cum e bine sa fii pentru a avea succes, ce e bine si ce e rau. Tu trebuie sa fii asa sau pe dincolo, ca asa trebuie. Acestea poarta numele de invataminte de cele mai multe ori, insa ele sunt doar niste perceptii subiective care ne sunt insuflate si pe care noi le luam ca repere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri