8 Noiembrie 2017 publicat în Psihologie 1646 share-uri

INFJ este cea mai rara tipologie de personalitate - in jur de 1% dintre oameni fac parte din aceasta categorie.

Personalitatea INFJ. Afla daca esti printre cei mai rari oameni de pe Planeta

6. Trasatura de personalitate: Reusesc sa intuiasca personalitatea altor persoane

A fi un empat iti da posibilitatea de a reusi sa intuiesti personalitatea si emotiile celorlalti. Aceste persoane isi dau imediat seama daca cineva este sau nu sincer. Aceasta caracteristica ii ajuta sa pastreze distanta fata de oameni cu rele intentii.

7. Trasatura de personalitate: Vizionari

Acesti oameni au mereu idei noi si creative. Au un mod idealist de a vedea lumea. Spre deosebire de visatorii obisnuiti, ei muncesc spre a duce la indeplinire ideile lor vizionare.

8. Trasatura de personalitate: Inspirationali

Vizionari, idealisti si creativi, in acelasi timp ambitiosi, acesti oameni reusesc sa inspire intreaga lume prin aceasta forta interioara uluitoare. Ei ne demonstreaza ca totul este posibil si ne invata sa avem incredere in noi insine si in idealurile noastre. Traiesc prin autenticitate si verticalitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

9. Trasatura de personalitate: Iubesc sa scrie

Isi exprima adesea creativitatea si ideile, prin intermediul scrisului. Creativitatea joaca un rol important in vietile acestor oameni. Fiindca adesea prefera singuratatea, aleg scrisul ca si maniera de expresie. Atunci cand scriu despre ceea ce gandesc si simt, ei gasesc o pace interioara si de asemenea reusesc sa se auto-ordoneze mental.

10. Trasatura de personalitate: Gasesc solutii la probleme

Cei din aceasta rara categorie sunt extrem de priceputi sa gaseasca solutii la diverse probleme, datorita capacitatii lor unice de a privi din exterior viata, cat si meticulozitatii cu care si-au antrenat mintea in acest sens. Sa gaseasca miezul problemei si solutiile pentru a o rezolva este unul dintre principalele lor preocuapri in viata. Nu se lasa niciodata batuti pana nu reusesc.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Te recunosti in cel putin 4 dintre aceste trasaturi definitorii? Daca da, si tu faci parte dina aceasta categorie de oameni extraordinari! Personalitati ca Marthin Luther King, Alanis Morisette, Nelson Mandela, Maica Tereza sau Meryl Streep pot fi definite ca INFJ (Introvertiti, Intuitivi, Simtitori, Analitici).

Mai multe despre PERSONALITATEA INFJ:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri