8 Noiembrie 2017 publicat în Psihologie 1646 share-uri

INFJ este cea mai rara tipologie de personalitate - in jur de 1% dintre oameni fac parte din aceasta categorie.

INFJ este cea mai rara tipologie de personalitate - in jur de 1% dintre oameni fac parte din aceasta categorie. Sunt oamenii aceia care reusesc sa lase urme importante in lume si sa ne influenteze pe noi toti prin taria lor de caracter si prin umanitatea de care dau dovada.

Ei au un simt innascut al dreptatii si moralitatii. Sunt visatori, introvertiti, luptatori, diplomati si verticali. Ceea ce ii diferentiaza pe acestia de alti visatori este capacitatea lor de a se organiza si de a face pasi concreti spre indeplinirea telurilor lor. Faptul de a-i ajuta pe ceilalti reprezinta telul lor in viata. Se pot implica deci in actiuni caritabile, insa chemarea lor cea mai adanca este de a merge la miezul problemelor si de a incerca sa le rezolve.

Introvertiti, Intuitivi, Simtitori, Analitici – e cea mai rara combinatie din lume. Nu sunt timizi, sunt introvertiti, analitici, tacuti si in acelasi timp curajosi si luptatori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Iata 10 trasaturi specifice ale personalitatii INFJ

1. Trasatura de personalitate: Concentrarea este esentiala pentru ei

Chiar daca par meditatici si romantici, cei din categoria INFJ vor pune absolut mereu mare pret pe concentrare si organizare. Sunt meticulosi in felul cum isi concep planurile si se concentreaza 100% pe ceea ce au de facut. Nu se lasa distrasi, nu se lasa batuti. Aceasta este calitatea lor numarul 1, care ii ajuta, prin combinatie cu celelalte trasaturi deosebite, sa faca diferenta in lume.

Foto: Pexels/ Greek Food Ta Mystika

2. Trasatura de personalitate: Muncesc din greu

Cei din categoria INFJ nu se vor da niciodata in laturi de la munca. Muncesc cu drag pentru idealurile lor. Fac intotdeauna tot ce este posibil sa isi vada duse la indeplinire planurile si aspiratiile.

3. Trasatura de personalitate: Au incredere in instinctul lor

Sunt persoane extrem de intuitive, ceea ce le permite sa fie mereu pe receptia Sunt persoane cu un simt al intuitiei ridicat. Ei pot sa prsimta lucruri care se vor intampla in viata lor. Sunt capabili sa isi gestioneze foarte bine vocea intuitiei si actioneaza in concordanta cu aceasta.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

4. Trasatura de personalitate: Prieteni putini si „alesi pe spranceana”

Datorita nivelului lor vibrational inalt, aceste persoane nu rezoneaza prea usor cu oricine, chiar daca iubesc si au compasiune in general pentru oameni. Cand vine vorba despre prieteni isi aleg doar oameni care sa corespunda nivelului lor. Totusi sunt extrem de dedicati relatiilor lor. Ii trateaza pe cei apropiati cu responsabilitate, respect si iubire. Pentru ei, conexiunea cu oameni dragi si de incredere cat si momentele valoroase petrecute alaturi de acestia reprezinta o prioritate.

Prefera insa adesea sa petreaca timp in solitudine, nu prea le place sa se afle in grupuri mari si nu agreeaza vorbaria fara sens.

5. Trasatura de personalitate: Sunt empatici

Sunt persoane cu o inteligenta emotionala foarte ridicata. Viata lor este despre sentimente, emotii pe care stiu sa le decodifice si sa le inteleaga. Inteleg suferinta umana. Au capacitatea de a se pune in "pantofii" altcuiva si sa simta experienta acelei persoane. Faptul ca empatizeaza asa de usor cu ceea ce simt ceilalti este motivul pentru care au nevoie de timp pentru ei insisi, ca sa isi reincarce bateriile atunci cand absorb prea mult din jur.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Citeste mai departe >>>

Foto homepage: Rene Asmussen/ Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri