Anul acesta Wella Professionals marchAează 30 de ani de experiență creativă și culoare în România. 30 de ani care se traduc prin maturitate, stabilitate, expertiză, integritate și leadership.

Comunicat de presă

Wella Professionals este alături de stiliștii români, creează comunități, încurajează și premiază pasiunea, inovația, calitatea, creativitatea și prin produsele sale prezintă cele mai revoluționare tehnologii. Și da, pe 30 mai, Wella Professionals România a fost gazda unui show de lumină, culoare și hairstyling spectaculos, prezentând colecții incendiare semnate de stiliști renumiți la nivel național și internațional sub conceptul ”House of Wella, Celebration Gala”.

În acest moment cu totul și cu totul special, Wella Professionals i-a sărbătorit și i-a onorat pe cei mai reputați și respectați mentori și hairstiliști care au scris istoria brandului în România: Dana Dincă, Constantin Ilie și hairstiliștii fondatori din echipa Wella: Ioana Dobre, Emil Hurubean, Attila Bereczki, Eduard Virag, Ovidiu Cristea, Roxana Oprea și Alina Rău. Pentru că totul are un început.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Începe Spotlight: 14-16 octombrie, trei zile de spectacole multimedia în aer liber, în Bucureşti Superstarurile internaționale Wiz Khalifa și Lil Nas X, pentru prima dată în România, la SAGA Festival  

Show-ul a continuat cu lansări spectaculoase de produse: Ultimate Repair, Shinefinity și System Professional LuxeBlonde, alături de prezentarea unor colecții de coafură senzaționale. Au urcat pe scenă peste 300 de modele și hairstiliști. Totul, în fața a peste 500 de spectatori.

Publicul român a asistat la show-ul ”Signature Blondes” creat de Romeu Felipe, regele Balayage-ului Brazilian. Felipe este considerat unul dintre cei mai importanți coloriști din lume, deținătorul unui portofoliu excepțional. Creatorul look-urilor iconice ale unora dintre cele mai faimoase celebrități braziliene, Romeu Felipe este recunoscut pentru așa-numitele sale „mâini de aur”. Explicația? El este cel care a creat tehnici unice de culoare și inovații care sporesc frumusețea naturală a femeilor, fiind adorat în întreaga lume pentru abordarea sa asupra frumuseții. Romeu este un colorist și un influencer uimitor, întruchipând adevăratul spirit Wella Professionals, cel al pasiunii, inovației continue și un angajament nesfârșit față de client.

SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Andi Moisescu și Alex Coteț sunt gazdele IAB MIXX Awards, pe 7 decembrie, la Teatrul Recul DJ-UL NR 1 AL LUMII, MARTIN GARRIX REVINE LA UNTOLD DAVID GUETTA, ALESSO, KSHMR ȘI SALVATORE GANACCI VIN LA UNTOLD 2023

Scena a vibrat la prezentările colecției Cut & Color by Lucian Busuioc & JB Mazella, Marco Firriolo din Italia dar și la colecțiile semnate de Top Artists Wella România: Tudor Călăceanu, Raluca Horvat, Ștefan Daniel, Dana Arvu, Septimiu Zavate, Cristina Scrisu, Eduard Virag, Attila Bereczki, Ionela Chiriac, Alina Călin, Florina Vatafu, Mihai Badin, Doinel Bocan, Rareș Chira.

House of Wella, Celebration Gala s-a dovedit un spectacol grandios de hairstyling, lumină, inspirație, trenduri, culoare, tunsoare, coafuri grafice și colecții creative de coafuri. Un eveniment aniversar al celor 30 ani de expertiză Wella Professionals în România, unde și-au dat întâlnire cei mai reputați stliliști ai lumii, creatori din lumea culorii și operele lor de artă, experți în îngrijire, și artiști ai părului.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA VOTAT MEREU ÎN TOP 3 DJ ÎN LUME, DIMITRI VEGAS VINE PE SCENA PRINCIPALĂ MASSIF 2023 Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

La mulți ani, Wella Professionals România!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri