Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, iar pregătirile sunt în toi. Pentru a ne da o mână de ajutor, HOMELUX ne propune 3 feluri de preparate altfel, pregătite împreună cu chef Jakob Hausmann, cu care să ne surprindem invitații. Și pentru că o masă festivă nu constă doar în preparate culinare, ci și în modul în care aranjăm masa, HOMELUX vine în întâmpinarea noastră și cu propuneri de veselă, tacâmuri & accesorii, pentru diverse gusturi și stiluri.

Comunicat de presă

O mâncare bună ne hrănește corpul și ne bucură sufletul, iar un decor pe măsură ne stârnește cele mai frumoase emoții. De la aceste premise a pornit HOMELUX în colaboararea cu celebrul chef Jakob Hausmann, iar rezultatul este o masă festivă pentru cele mai rafinate gusturi.

Jakob Hausmann ne surprinde cu trei preparate altfel, care scot din rutină masa de Paște. De la supă de mazăre cu creveți și tartar de somon cu valeriană, la piept de rață cu sos de portocale și panacotta cu struguri și nuci. Propunerile sunt gata să încânte și să îi încânte până și pe cei mai pretențioși musafiri, iar rezultatul este aici.

Iar pentru ca tacâmul să fie complet, HOMELUX propune un aranjament al mesei simplu și elegant în egală măsură, cu farfurii albe și tacâmuri aurii în prim-plan. Pentru a te abate cu stil de la norma tipică de farfurii albe rotunde, poți folosi farfurii pătrate sau dreptunghiulare, cu sau fără model.

Dacă vrei însă să fii în ton cu energia primăverii, poți alege farfurii verzi sau albastre, culori pe care le poți tempera cu o față de masă/placemat albe, crem sau bej.

În cazul în care îți dorești un aranjament mai sofisticat, din cadru nu trebuie să lipsească șervetele din material textil, accesorizate de un inel pentru șervete.

Să nu uităm de decorațiuni. Iepurașii și florile sunt acele accente ce dau farmec unei mese festive de Paște, așa că prezența lor este un must-have.

Cât privește regulile pentru aranjarea unei mese formale, se știe că farfuriile trebuie așezate pe un suport textil, pentru a nu sta direct pe masă. Tacâmurile sunt așezate descrescător în funcție de felul de mâncare servit, de la aperitiv spre desert. Furculițele stau în stânga, cuțitele și lingurile de supă în dreapta, urmate de lingurițele de desert în partea de sus. Paharele, pentru a fi cât mai accesibile, stau în dreapta sus. Totuși, de reținut faptul că acest model nu este bătut în cuie, dar reprezină un indiciu foarte bun după care îți poți concepe singur planul de aranjare a mesei.

Acum, că regulile sunt stabilite, nu-ți rămâne decât să îți alegi vesela, tacâmurile, accesoriile preferate, ba chiar masa și scaunele de pe www.homelux.ro sau din magazinele Homelux Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2). Bonus: până pe 16 aprilie ai reduceri de până la 85% la o gamă diversă de articole. Sărbători cu bine!

--------------------

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat.

Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri