Luna aceasta, centrele comerciale Promenada Mall, Mega Mall și Vulcan Value Center le oferă surprize și premii clienților care vin la shopping să se reînnoiască cu ocazia Paștelui.

Comunicat de presă

Celebrează Paștele cu stil, la Promenada Mall: premii garantate, oferte și puncte duble în aplicație pentru clienți!

Pentru un răsfăț plin de stil cu ocazia Paștelui, Promenada Mall își invită vizitatorii să descopere cele mai fresh tendințe în fashion, să aleagă cadouri stylish pentru cei dragi și să se bucure de premii garantate la shopping. În plus, toate sesiunile de cumpărături se transformă în puncte duble în aplicația SPOT.

Inspirație pentru ținute, cadouri și decoruri de Paște

Pe cei aflați în căutarea outfitului sau a cadoului potrivit, magazinele Promenada Mall îi așteaptă cu o mulțime de opțiuni! Primăvara aceasta, accentul cade pe imprimeuri florale, croiuri largi și culori pastelate. Rochiile maxi sunt un must-have al sezonului, fiind ideale pentru un look romantic și feminin de Paște.

La categoria cadouri, anul acesta în centrul atenției sunt darurile eco-friendly, precum produsele cosmetice și de îngrijire personală din ingrediente naturale sau piesele vestimentare din materiale sustenabile. De asemenea, obiectele decorative și bijuteriile rămân în continuare opțiuni de cadouri memorabile.

De asemenea,magazinele de home & deco aduc inspirație pentru un aer vesel și festiv în casele clienților. Coșulețele din răchită, aranjamentele florale festive și decorațiunile cu motive pascale nu trebuie să lipsească, iar pernele decorative și draperiile cu imprimeuri florale completează atmosfera primăvăratică.

Puncte la dublu în aplicația SPOT

This Easter, everything is double la Promenada Mall! Până pe 18 aprilie, Promenada Mall le oferă puncte duble clienților care vin la shopping să se reînnoiască și scanează bonurile fiscale în aplicația SPOT. Clienții pot profita de punctele acumulate pentru a-și alege și achiziționa produse din catalogul de Premii, din secțiunea Rewards a aplicației.

SPOT the Easter Gift – premii garantate pentru noii utilizatori SPOT

Noii membri SPOT sunt întâmpinați cu o surpriză festivă, de care se vor putea bucura la masa de Paște – o sticlă de vin spumant Cuvée De Purcari!

Mai multe informații despre evenimentele și activitățile din Promenada Mall se regăsesc pe site-ul www.promenada.ro.

De Paște, Vulcan Value Centre invită familiile la distracție: premii dulci și evenimente speciale

ulcan Value Center dă startul campaniei de Paște „Clipe mai dulci împreună” și își așteaptă clienții cu surprize în aplicația mobilă SPOT, idei de cadouri și evenimente speciale pentru copii.

Surpriză festivă pentru noii membri SPOT

Clienții care descarcă aplicația mobilă SPOT și își completează contul până pe 18 aprilie, vor primi garantat un cadou dulce pentru masa de Paște și un voucher în valoare de 30 de lei, pe care îl pot folosi la magazinul Tin Tin Shop.

Tot până pe 18 aprilie, vizitatorii se pot bucura de premii prin tragere la sorți dacă fac cumpărături în valoare de minimum 300 de lei pe un singur bon fiscal și îl scanează în aplicația SPOT. Ei pot câștiga una dintre cele 300 de sticle de vin Purcari. Premiile se oferă în limita stocului disponibil.

Spectacole și multe surprize pentru copii

În perioada 7-9 aprilie, toți copiii sunt așteptați la parada personajelor unde pot descoperi prietenii din povești și pot călători alături de aceștia într-un tărâm magic. Totodată, cei mici pot participa la spectacole interactive și sunt invitați să dea frâu liber imaginației în cadrul atelierelor creative în care pot picta ouă din polistiren și figurine din hârtie. În plus, ca aceste momente să rămână memorabile, Vulcan Value Centre pune la dispoziția clienților fotografii cu magnet și rame foto.

De Paște, simte magia la Mega Mall București și bucură-te de premii!

București – În această primăvară, follow the magic la Mega Mall București! Indiferent cum alegi să petreci Paștele, ai o mulțime de opțiuni pentru experiențe fun și sesiuni de shopping, iar Mega Mall București te recompensează cu premii prin aplicația SPOT. Poți câștiga un voucher în valoare de 500 de lei valabil în magazinul epantofi.ro cu zonă Modivo, pentru a-ți da reset la garderobă!

Bucură-te de cumpărături și intră în lumea premiilor fantastice

În perioada 7-14 aprilie, poți câștiga unul dintre cele 40 de vouchere de 500 de lei valabile in magazinul epantofi.ro cu zonă Modivo din Mega Mall București. Participanții trebuie să facă cumpărături în valoare de 1500 de lei pe maximum 3 bonuri fiscale, din aceeași zi, și să le scaneze în secțiunea „Răzuiește și Câștigă” din aplicația SPOT.

“All you can play” - Joacă, modă și distracție la Mega Mall București

Pentru super opțiuni de styling primăvara aceasta, intră în lumea magică a magazinelor din Mega Mall, unde te așteaptă cele mai hot colecții. Pentru un look fresh, concentrează-te pe outfituri în culori puternice, precum verde-lime, portocaliu fluorescent sau roz liliac.

Pe lângă sesiunile de shopping, Mega Mall București pune la dispoziția clientului și o mulțime de activități fun – relaxare în zona food court, cele mai noi filme la cinematograf sau distracție pe pista de bowling. Fă-ți planurile pentru Paște și vino la Mega Mall București pentru a te distra și a câștiga premii!

Mai multe informații sunt disponibile pe https://megamallbucuresti.ro/.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri