Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, brutăriile PAUL le oferă clienților o selecție variată de specialități culinare de inspirație franțuzească, în ediție limitată. Colecția Noël este disponibilă până pe 8 ianuarie 2023 în toate brutăriile PAUL și surprinde prin gusturi și arome festive, care completează meniul de sărbători cu mai mult rafinament.

Comunicat de presă

Astfel, cei care doresc să le ofere invitaților la masă un moment de joie de vivre sau un cadou inedit, pot alege din cele peste 25 de produse cu tematică festivă. Noutatea de anul acesta constă în lansarea a trei noi sortimente pentru faimosul bûche de Noël, un desert specific francezilor.

În luna decembrie, PAUL propune o colecție rafinată de deserturi inspirate din tradițiile festive ale francezilor, care se diferențiază prin arome surprinzătoare și ingrediente de calitate, ideale pentru a presăra masa de Crăciun cu bun gust și eleganță. Anul acesta, colecția Noël cuprinde peste 25 de produse tematice: de la brioches cu arome de ciocolată, lapte și stafide, în formă de reni sau brăduți, macarons cu arome de sărbătoare precum caramel sărat, brownie sau vanilie și pecan, torturi decorate tematic, disponibile într-o varietate de sortimente. Deserturile sunt completate de două sortimente de pâine franțuzească cu ingrediente inedite precum smochine și nuci. Specialitățile pot fi găsite în această perioadă în toate brutăriile PAUL din București și Constanța.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Istoria jeanșilor: cum s-a ajuns de la fuste lungi la blugi de damă Top 10 cei mai frumoși trandafiri franțuzești „La Traviata”, „Turandot” și „Lacul lebedelor” și un musical pentru copii, la final de februarie pe scena Operei Naționale

Ca în fiecare an, din meniul PAUL nu lipsește și faimosul desert tradițional franțuzesc, Bûche de Noël, o prăjitură care se remarcă atât prin forma sa care este asemenea unei buturugi, dar și prin aromele intense de ciocolată și fructe. PAUL reinterpretează acest desert într-o variantă rafinată și elegantă și propune trei sortimente: Bûche Chocolat, un tort cu ciocolată și migdale, Bûche Fruits Rouges, o variantă fructată, și Bûche Caramel Pecan, care aduce note intense de caramel și nuci pecan. Cele trei sortimente sunt disponibile doar în brutăriile din Dorobanți, Băneasa Shopping City, Universitate, Piața Romană și Afi Palace Cotroceni.

Sezonul sărbătorilor de iarnă se încheie cu un desert specific franțuzesc, Galette Frangipane, o tartă cu migdale care ascunde în interior o jucărie din porțelan, disponibilă începând cu luna ianuarie.

PRIMARK A DESCHIS PRIMUL MAGAZIN ÎN ROMÂNIA Electrolux continuă demersurile de promovare a educației alimentare sustenabile în școlile din România și pentru al doilea an consecutiv susține împreună cu AIESEC programul Food Heroes Meniul, un thriller psihologic despre lumea exclusivistă a restaurantelor de lux

Gama de deserturi Noël este valabilă în toate brutăriile PAUL din Bucureşti și Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la data de 8 ianuarie 2023, excepție fiind cele trei sortimente de bûche. Comenzile online pot fi solicitate la catering@paul.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri