HONOR lansează campania globală de Crăciun, prin intermediul căreia onorează semnificația de "a fi împreună" și îndeamnă oamenii să onoreze persoanele dragi din viața lor. Acesta este mesajul campaniei din acest an.

Comunicat de presă

Noul videoclip HONOR, disponibil pe canalele digitale, reamintește într-o manieră emoționantă toate valorile importante și invită oamenii să se conecteze cu persoanele care contează cu adevărat pentru ei, să petreacă timp împreună, să își exprime sentimentele și să fie ei înșiși.

Videoclipul campaniei din acest an prezintă acele mici sau mari momente cotidiene pe care le trăim cu toții și la care ne putem raporta. Lucruri care nu au mers conform planului, dar care sfârșesc prin a fi de neuitat pentru că sunt petrecute împreună cu cei dragi, iar în cele din urmă, asta este ceea ce contează cu adevărat.

Cel mai frumos Crăciun este alături de cei dragi. Chiar și atunci când distanța poate separa, există întotdeauna o modalitate de a comunica și de a te conecta cu cei dragi pentru a le oferi recunoștința, pentru a crea puțină magie și pentru a le transmite că este o adevărată "ONOARE să fiu cu tine".

Echipa HONOR transmite tuturor un Crăciun fericit!

*Unele segmente ale videoclipului au fost filmate cu HONOR Magic4 Pro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri