Roșu înseamnă pasiune, iubire, forță. Roșul este marca femeilor care îndrăznesc să meargă mai departe, care aleg cum să își trăiască viața. Roșul vorbește despre feminitate, despre pasiune și energia de a-ți îndeplini visele. Știm deja că femeile iubesc roșul! Și, apoi, chiar e greu de găsit pe cineva care să nu iubească roșul. Nu-i așa?

Comunicat de presă

Mari Luca, Nail Artist în echipa OPI România, nu face excepție. Ea este fermecată iremediabil de roșu. Și, în acest context, Mari a creat o colecție de manichiură bazată pe cele mai hot nuanțe de roșu din portofoliul #OPI, RED IN THE CITY.

Roșul pe unghii este fabulos! El are un impact extraordinar atât pentru persoanele care îl poartă, cât și pentru cei care doar îl admiră. Roșu poate fi purtat la orice vârsta, atât de femeile moderne, dar și de cele care îmbrățișează stilurile clasice. Roșul pe unghii reprezintă un accesoriu perfect pentru orice femeie”, ne mărturisește Mari Luca povestea noii sale colecții RED IN THE CITY. Mari recunoaște că roșul reprezintă mereu și prima ei alegere. Tot roșul le atrage și pe clientele ei. De aici și inspirația pentru această colecție. Manichiurile propuse de Mari Luca pun accent pe nuanțele emblematice de roșu. ”Avem în față o colecție versatilă, realizată pe variațiuni de roșu. Clasic, dar atât de contemporan, cameleonic și surprinzător.”, povestește Nail Artistul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 20 Martie 2023: Dublă ALERTĂ Astrologică! Echinocțiul de Primăvară marchează noi începuturi, iar Soarele în Berbec ne aduce energie tămăduitoare, pasiune și curaj MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Test: Alege Flacăra Vieții care arde în sufletul tău și o să-ți dezvăluim care este destinul tău în viață!

În cadrul colecției RED IN THE CITY by MARI LUCA, feminitatea este în focus, pentru ca mai apoi, zumzetul orașului să o potențeze, să o completeze. Urbanul zilelor noastre se combină perfect cu nuanțele de roșu, oferind un aer actual și purtabil manichiurilor realizate cu 4 nuanțe iconice din portofoliul de roșu OPI: OPI Malaga Wine, OPI Madame President, OPI Coca Cola Red și OPI Big Apple Red.

Prin colecția Red In The City, am dorit să scot în evidență clasicul lac de unghii roșu și diversele sale tonalități. Cu rădăcini în Egiptul Antic, roșu a fost și rămâne prima alegere a femeilor în materie de manichiură. Culoarea roșie este eternă, un “never-die”. Roșul este potrivit în orice sezon și în orice moment al zilei. Atât la birou, cât și la party sau pur și simplu în viața de zi cu zi”, adaugă Mari Luca.

Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Horoscop: zodii binecuvântate în ianuarie 2023! Primesc protecție divină și noroc în toate Cum să investești eficient în educația copilului tău

Portret de NAIL ARTIST din ROMÂNIA

Dar cine este Mari Luca? Un Nail Artist cu o experiență de 20 de ani, Mari este caldă și mereu dornică să se dezvolte. Răbdătoare și ambițioasă, Mari Luca pune pasiune în ceea ce face, iar creativitatea este atuul ei. “Faptul că aduc un zâmbet fiecărei persoane căreia îi fac unghiile este cea mai mare satisfacție pe care mi-o oferă această meserie. Atunci când faci ce-ți place este o adevărată plăcere să lucrezi. Inițial, pornisem pe un alt drum, însă am întâlnit un mentor extraordinar care fusese Nail Artist în America și acest lucru mi-a schimbat viața. Modul ei de lucru, total diferit, față de cum se lucra la noi pe vremea aceea, m-a determinat să-mi doresc să învăț mai mult, să mă dezvolt și să promovez noul stil și în România. Îmi aduc aminte cu drag de metodele ei de lucru, de grația și de modelele de Nail Art-uri pe care le crea. Am fost fascinată de la prima întâlnire și mi-am dooit să fiu ca ea. Așa am început.” ne-a povestit cu emoție Mari.

Chopstix începe o nouă poveste în Timișoara, la Iulius Town MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE 10 cărți numai bune de citit în perioada Sărbătorilor de iarnă  

Și așa a început povestea ei alături de OPI. “Am învățat cu OPI și i-am rămas fidelă . Îmi place că pune accent pe sănătatea unghiei, că ne oferă cea mai mare paletă de culori, mereu în tendințe. Mă fascinează fiecare colecție și povestea care i-a dat naștere. Nu ai cum să nu iubești OPI. E un partener de încredere în cariera profesională, care te surprinde plăcut tot timpul.” Colecția creată de Mari Luca ne propune 4 Nail Art-uri care au fost realizate cu nuanțe din colecția de roșu OPI, iar sistemul de culoare este OPI Gel Color, care oferă un look perfect obținut în salon, cu o purtare impecabilă până la trei săptămâni.

Pe Mari Luca o găsiți la Dare Beauty Center, bulevardul Libertatii nr 12, în București și o puteți urmări pe rețelele de socializare:

Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Momente de cumpănă pentru unele zodii, noi începuturi sau fericire absolută pentru altele! Previziunile în iubire pe un an pentru fiecare zodie Tranzitul lui Jupiter în Berbec partea a II-a – 20 decembrie 2022–16 mai 2023 – Ciclul evolutiv jupiterian continuă: Acțiune (fără reacțiune) și manifestarea celor mai profunde dorințe  

INSTAGRAM @marilucanailartist

https://www.instagram.com/marilucanailartist/

TIK TOK @ marilucanailartist

https://www.tiktok.com/@marilucanailartist?lang=en


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri