Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

comunicat de presa

In fiecare an, pentru tine, Craciunul inseamna bucurie. Fericirea de a petrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi impodobind bradul si alegand cadourile perfecte. Ca in fiecare an, alaturi de Sabon, creezi amintiri stralucitoare care ii dau casei tale o aroma festiva! Merry Christmas!

Shiny Spice - Povestea din spatele noii arome de sarbatoare

Stim, sarbatorile inseamna magie, inseamna colinde si arome desavarsite. Inseamna momentele in care timpul sta in loc. Pentru tine Craciunul inseamna Sabon. ☺

Iar pentru ca, uneori, cadoul ideal este si o comoara pentru suflet, Sabon vine cu o colectie limitata de produse, elegante si festiv ambalate, cu un design stralucitor care sunt adevarate gifts and treasures. 

Un mix de arome si lumini, in noua colectie Shiny Spice, notele de varf sclipesc de prospetimea citricelor si sunt urmate de un amestec multifatetat de esente de flori pretioase. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

Povestea se incheie fericit cu notele de baza, calde si trainice, ce contopesc cu maiestrie de artist aromele calde, lemnoase, cu dulceata seducatoare a vaniliei.

Let your inner light shine!

Produse in editie limitata

In exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON lanseaza produsele sale cele mai vandute, acum cu un design special, in editie limitata. 

Exfoliantul de corp, Lotiunea de Corp, Ulei de dus, Unt de maini, Bulgare Mineral, Sapun Solid, Aroma de camera, Lumanare parfumata, Odorizant pentru masina, gentute pentru cosmetice, descopera-le pe toate pe www.sabon.ro.

Lucrarea Lunii Decembrie – Memories de Mirela Traistaru

Artista lunii decembrie este Mirela Traistaru, binecunoscuta publicului prin numeroasele sale expozitii personale si de grup, fiind distinsa cu numeroase premii locale. De asemenea, aceasta este prezenta si la nivel international in colectii muzeale si private din tari precum Franta, Italia, Danemarca, Olanda, Austria, Germania, Elvetia, Ucraina, Serbia, Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Egipt, India, China, Japonia, Coreea de Sud si SUA.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Aluziva, noi detalii despre scandalul cu Zanni. A depus plângere împotriva lui: „Sunt la limită psihic” Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

In lucrarea dedicata Sabon numita si Memories, Mirela aduce o oda trecutului, bogatiei mostenirii si zestrei inscrise in broderiile bunicii. Caldura tematicii si multitudinii de insemne se regasesc, ca un praf de fluture, pe cusaturile facute in casa, pe ornamentatia costumului popular si pe povestea despre supranatural a lumii satului romanesc.

*****

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie intr-o viata atat de agitata.

Sabon inseamna atenţie pana in cel mai fin detaliu acordata ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosita grija pentru protecţia naturii şi a mediului inconjurator.

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot” Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Apivita România a marcat un nou început

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri