Mizeaza pe un stil mai simplist, fara detalii complicate si pe haine de calitate, elegante, cu un aer classy, pe sacouri, taioare, jachete si camasi cambrate care sa iti puna in evidenta talia si formele intr-un mod placut, pe fuste pana la genunchi sau usor deasupra genunchiului, pe curele subtiri, decoltee patrate sau rotunde, blugi/ pantaloni drepti, evazati si categoric fara imprimeuri, pe accesorii elegante si sofisticate.

-Pentru ca organismul trece prin anumite modificari, iar trupul a ajuns la maturitate, este foarte posibil sa ne confruntam cu pernite de grasime si kilograme in plus. Nu este niciun capat de lume. Silueta poate fi pusa in evidenta prin haine ce camufleaza si mascheaza micile neajunsuri ale trupului, scotand in schimb in evidenta partile frumoase ale trupului.

-De asemenea, nu spune nimeni ca trebuie sa renunti la tocuri, dar nici sa porti platformele uriase care fac furori printre adolescente. Chiar daca de dimensiuni medii sau mai reduse, incaltamintea si pantofii cu toc fac trupul sa para mai atragator, constient parca de frumusetea si atuurile lui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri