4 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Venus, planeta iubirii, influenteaza zodia noastra in dragoste, facandu-ne sa avem fiecare o viziune unica asupra relatiilor. Care este caracterul tau venusian in functie de zodia sub care esti nascut?

Caracterul venusian al Leului

Leul isi adora partenerul de viata si se daruieste complet acestuia. Nativul din zodia aceasta se poate agata de o relatie mai mult decat trebuie, insa face acest lucru deoarece si-a investit propriul ego in ea. Fiindca sunt firi romantice innascute, Leii stiu cum sa atraga sexul opus si sa creeze o atmosfera magica. Daca nu simt cu adevarat ceva pentru o persoana, nu se pot preface. Le place sa fie mereu in centrul atentiei si sa vada ca cel de langa ei ii apreciaza. Atunci cand sunt tratati cu indiferenta, nativii din zodia Leu incep sa se simta nesiguri pe ei.

Caracterul venusian al Fecioarei

Nativii din zodia Fecioara nu “se arunca” usor in relatii. Ei se folosesc de timp pentru a deveni o parte importanta din viata persoanei ce le va deveni partener si, in loc sa isi puna sufletul pe tava de la prima intalnire, sunt destul de retinuti si extrem de selectivi. Ei sunt persoane destul de timide si nu pot fi observati usor in grupul din care fac parte. Chiar daca nu au un caracter venusian romantic, sunt usor de multumit si vor face tot ce le sta in putinta pentru a face persoana pe care o iubesc fericita.

Caracterul venusian al Balantei

Romantici incurabili, nativii din zodia Balanta sunt cei mai fericiti atunci cand sunt implicati intr-o relatie. Mai mult, ei sunt foarte sensibili si atenti sa nu ii deranjeze pe cei din jur. Din aceasta cauza isi pot pierde usor identitatea daca nu sunt grijulii si continua sa priveasca lucrurile doar prin perspectiva persoanelor dragi. Sarmanti si companioni extraordinari, au tendinta sa faca prea multe compromisuri. Indiferent de cum arata intr-o anumita zi, ei vor fi intotdeauna sociabili, prietenosi, politicosi si atractivi pentru sexul opus.

Caracterul venusian al Scorpionului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri