20 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 123 share-uri

In zodiacul arboricol, descrierile diversilor "copaci" sunt foarte sugestive si intregite de posibilitatea comparatiei lor cu proiectiile noastre imaginative asupra arborilor din realitate.

PLOPUL (4 – 8 februarie; 1 – 14 mai; 5 – 13 august)

Trasatura definitorie: pesimismul

Dragoste: Plopul isi gaseste greu fericirea in viata de cuplu din cauza firii sale sensibile, dar independente. Cand gaseste o persoana pe care sa o iubeasca, isi manifesta total increderea in aceasta si o sprijina in toate actiunile sale. Rupturile in relatii nu ii apartin niciodata. Mai rar, intalnim si plopi casatoriti care si-au gasit fericirea si isi dedica intreaga viata copiilor, acestia insemnand o mare realizare.

CURMALUL (9 – 18 februarie; 14 – 23 august)

Trasatura definitorie: optimismul

Dragoste: Inainte de a-si gasi jumatatea in dragoste, curmalul trece prin numeroase experiente, acest lucru datorandu-se in special imprudentei sale. Totusi, in relatie, da dovada de o afectivitate bogata, fiind fidel si romantic.

PINUL (19 – 28 februarie; 24 august – 2 septembrie)

Trasatura definitorie: rafinamentul

Dragoste: Din cauza faptului ca in dragoste isi pierde controlul, pinul are destul de multe sanse sa ia decizii pe care le va regreta in viitor. Mai mult, atunci cand se implica intr-o relatie, are tendinta sa fie impulsiv si uneori chiar imprudent. Pasiunea de care da dovada il salveaza in multe din cazuri.

SALCIA (1 – 10 martie; 5 – 12 septembrie)

Trasatura definitorie: melancolia

Dragoste: Salcia este pe de o parte foarte sensibila si romantica, iar pe de alta extraordinar de senzuala. Pentru ea, aceste doua caracteristici sunt inseparabile si se goloseste de ele pentru a capta atentia sexului opus. De multe ori ea este cea care provoaca rupturile in iubire pentru a savura mai apoi suferinta. Este cea mai consecventa fire din zodiacul arboricol.

TEIUL (11 – 20 martie; 13 – 22 septembrie)

Trasatura definitorie: filistinismul

Dragoste: Cel mai important lucru din viata nativilor Tei este familia. De aceea ei au nevoie sa aiba o persoana alaturi in fiecare moment, o persoana care sa le impartaseasca sentimentele si sa ii inteleaga perfect. Mai tarziu in casnicie Teiul isi va indrepta intreaga atentie asupra copiilor pe care ii considera o realizare remarcabila.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri