Totul era mirific, nimic nu se compara cu ce stiam eu. Pana atunci nu cunoscusem gustul unui sarut patimas... Imi trezea simturi necunoscute... Cred ca descopeream FEMEIA din mine... Era superb...

Alina tipa cat o tinea gura ca e numai vina mea, ca ii voi speria copilul, ea nu vrea sa aibe un copil stresat din cauza mea... Verisoara cumnatului ne privea uimita. Mama nu stia cui sa dea dreptate. Alina injura incontinuu. M-am imbracat si am plecat, cu mama, la politie. Acolo am dat o declaratie, in graba, si de acolo am fost sfatuita sa merg la spital. Ajunsa la spital mi-au facut repede o radiografie si mi-au spus ca am avut un mare noroc ca am avut grasime pe burta si nu am fost slaba. Mi-ar fi ajuns cutitul la intestine si... ar fi fost mai rau.

Mama s-a intors acasa iar eu am ramas in spital. A doua zi pana in ora 10 venise mama cu pachet: piept de pui, fript, mere si o sticla de suc. Dupa ce a plecat, m-am ridicat din pat si m-am dus la telefon. L-am sunat pe Marian sa-i spun ce se intamplase. Tocmai se trezise din somn, era nebarbierit... Cand a auzit mi-a inchis telefonul. Ii spusesem doar ca sunt la Spitalul Municipal. M-am intors, foarte suparata, in salon. Nu mai aveam fise de telefon si, chiar daca as mai fi avut, nu l-as mai fi sunat inca odata.

Mi-am luat o tigara si m-am dus pe balcon sa o fumez, apoi m-am asezat in pat sa mananc. Aveam patul langa usa. Eram cu bucata de carne la gura, cand... usa s-a deschis... si, a intrat pe usa, un buchet imens de lalele galbene, splendide. Am auzit un "Buna ziua!" din gura celui pe care il sunasem cu doar 20 minute in urma(?!?)... Cand a vrut sa-mi ofere buchetul, am observat ca avea ochii inlacrimati... Cum ajunsese asa de repede? Locuia la sase statii de autobuz dar, era si barbierit, imbracat (nu venise in pijama...). Cum, nici in ziua de azi nu am aflat...

Am iesit amandoi, la o tigara, pe balcon. I-am povestit cu lux de amanunte ce se intamplase, iar el mi-a spus:
-Toata viata iti va face asa! Trebuie sa intelegi ca nu vei reusi sa faci casa cu asa ceva... Asta nu e un om! Asta e un criminal! Cum a putut sa faca asa ceva? Mai ales in fata copilului vostru? Doamne cate dreptate avea!!!

A stat cu mine vreo 2 ore. Apoi a plecat acasa, nu inainte de a stabili ca ma va suna zilnic de la serviciu. Mamei i se aprobase instalarea telefonului si se ocupa toata ziua cu vorbitul la telefon. Vorbea cu toti prietenii ei din tinerete. In spital am stat doua saptamani, apoi, in concediu medical inca trei. Nelu a fost la politie, a dat ceva bani... iar declaratia pe care o dadusem in seara de Sfantul Gheorghe se... evaporase... Am cautat-o eu mult si bine, cat timp am avut concediu medical, chiar si dupa dar... degeaba. Nu aveam decat certificatul de la medicul legist si iesirea din spital. Nici nu-mi trebuiau mai multe. Aveam si nevoie de doi martori. Alina si verisoara sotului ei erau tocmai bune. Doar vazusera tot ceea ce se intamplase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri