10 Iunie 2011 publicat în Lifestyle 52 share-uri

Barbatii ne vor pe noi perfecte din punct de vedere estetic. Fiecare dintre ei viseaza la un top-model sau la o vedeta de cinema, ridicand stacheta atractivitatii atat de sus incat femeile au ajuns sa se simta complexate, chiar si din cauza unor probleme inchipuite. Dar si barbatii au defectele lor despre care insa se vorbeste mai rar.

Sforaitul

Sforitul este una dintre cele mai neplacute situatii atunci cand incercam sa dormim, iar barbatii sunt cei mai predispusi la a se confrunta cu aceasta problema. Sforaitul reglulat poate afecta calitatea propriului somn si in acelasi timp pe al partenerei, de aceea se recomanda vizita unui doctor.

Ragaitul

In alte culturi, ragaitul este considerat o forma de apreciere a unei mese gustoase. Chiar si in cultura noastra, nu este iesit din comun sa ragai dupa masa, fiindca acesta este modul prin care organismul elimina aerul inghitit in timpul mesei. Ragaitul frecvent, combinat cu alte simptome ca durerea de stomac pot fi semnul unei dezordini digestive.

Miros neplacut

Uneori, barbatii imprastie in jurul lor un miros neplacut ca rezultat al unui efort fizic sau din cauza caldurii, iar cauza nu este neaparat transpiratia in sine, ci o bacterie. Aceasta bacterie poate fi indepartata cu ajutorul unor dusuri regulate si folosind antiperspirant. De asemenea, barbatii ar trebui sa isi schimbe si sa isi spele hainele mult mai des.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Tinea cruris – Dermatofitia inghinala

Este o afectiune micotica-determinata de o ciuperca a pielii, caracterizata prin aparitia unor placi eritematoase sau eritematoscuamoase (rosiatice), cu periferia mai intens colorata decat restul leziunii, insotite de mancarime intensa si care se localizeaza inghinal. Simptomele includ mancarimi acute in zona intima.

Este o afectiune mai comuna sportivilor dar orice barbat se poate imbolnavi din cauza acestei ciuperci. Si, mai ales, ea se ia foarte usor in sala de gimnastica, de exemplu. Mentinand zona inghinala uscata si curata, poate preveni reaparitia bolii.

Respiratia neplacuta

Barbatii se confrunta mai des cu aceasta problema. De vina este o bacterie. De aceea se recomanda nu doar spalarea dintilor cu atentie, ci si periajul limbii.

Disfunctii sexuale

Aproape o treime dintre barbati au probleme sexuale chiar daca nu prea le place sa vorbeasca despre asta. Poate fi vorba despre ejaculare precoce, despre disfunctii erectile sau libido scazut. Disfunctia erectila se refera la faptul ca un barbat nu poate sa sustina o erectie.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”


Pierderea auzului

Barbatii sunt mult mai predispusi sa isi piarda auzul, spre deosebire de femei. La aceasta pot contribui slujbele unde poluarea fonica este ridicata.


Prostata marita

Impreuna cu ridurile si grizarea parului, marirea prostatei este ceva de neevitat atunci cand barbatii imbatranesc. Jumatate dintre barbatii de peste 75 de ani au probleme cu prostata.

Foto front si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri