20 Mai 2011 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Cunoscandu-si lectiile karmice si ce anume trebuie 'indreptat' in viata sa, o persoana poate intelege ce are de facut pentru a-si invinge karma si datoriile acumulate din trecut.

Lectia karmica 2 (Daca din numele tau lipseste cifra 2)– Probabil ca intr-o viata anterioara ai refuzat sa fii cooperant, ai refuzat sa pleci urechea si la doleantele celorlalti sau ai calcat in picioare vointele celorlalti. Este timpul sa iti iei revansa in aceasta viata. Lectia actuala presupune mai multa toleranta si deschidere fata de cei din jur, mai multa rabdare si intelegere fata de nevoile lor. Nu judeca fara sa cunosti. Invata sa lucrezi in echipa.

Lectia karmica 3 (Daca din numele tau lipseste cifra 3) – Intr-o viata anterioara, te-ai aflat in situatia de a nu te putea exprima la maxima ta capacitate sau de a nu te putea bucura de viata din plin. Ai luat lucrurile prea in serios, ai fost critic atat cu tine, cat si cu ceilalti, iar asteptarile tale au fost prea inalte. In aceasta viata trebuie sa te eliberezi de gravitatea caracterului tau si sa profiti din plin de orice moment al vietii. Perfectiunea nu este calea catre fericire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Lectia karmica 4 (Daca din numele tau lipseste cifra 4)– Lipsa de organizare, confuzie, risipirea energiilor in mii de directii, insa nu inspre un tel unitar, o viziune deloc obiectiva asupra vietii… ai avut parte de toate acestea intr-o viata anterioara. In aceasta viata, trebuie sa inveti sa-ti canalizezi fortele inspre o directie anume, sa fii mai disciplinat cu tine, sa nu lasi circumstantele sa-ti clatine increderea in propria capacitate de a-ti atinge obiectivele. Potentialul tau trebuie fructificat la maximum. Ramai dedicat scopurilor si telurilor tale.

Lectia karmica 5 (Daca din numele tau lipseste cifra 5) - Te-ai plafonat, te-ai multumit cu ceea ce ai, ai uitat sa visezi si sa experimentezi experiente noi, ai stat in banca ta privind de pe margine cum altii obtin ceea ce iti doresti, cum altii se duc in locuri in care tie iti este imposibil sa ajungi… asta ai facut intr-o viata anterioara. Foarte probabil ca principala ta frica a fost frica de schimbare si de nou. Trebuie sa inveti cum sa-ti infrunti aceasta tema. Nu ezita sa accepti provocarile si lucrurile noi, nu ezita sa fii spontan si sa ai initiativa. Lasa-te cuprins de entuziasm si de curiozitate. Calatoreste, experimenteaza, descopera latura aventuroasa din tine. Trebuie sa iti traiesti aceasta viata din plin.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri