4 Februarie 2011 publicat în Lifestyle 1823 share-uri

Numerele care indica o datorie karmica sunt 13, 14, 16 si 19. Aceste numere dispun de o semnificatie aparte atunci cand le regasim in numerele-nucleu, in cifrele cele mai importante din graficul tau numerologic, in ziua de nastere.

Am fost creati pentru a ne indeplini menirea pe pamant. Ne-a fost dat un trup, legat de ideea de timp material. Ne-a fost daruit un suflet, imaterial, dornic si capabil sa evolueze spre un nivel al constiintei superior. Am fost inzestrati cu anumite calitati. De unele ne-am folosit, pe altele le-am lasat sa se iroseasca. Ne-au fost date anumite defecte. Neimpacandu-le cu ele, ne-am dorit sa fim altceva decat ceea ce suntem. Am facut bine. Am gresit mult si rau. Am gresit fata de noi. Am gresit fata de altii. Uneori involuntar. Alteori intentionat, abatandu-ne prea mult de la scopul nostru existential esential.

Ne-au fost date mai multe sanse pentru a ne indrepta greselile. Trecem prin mai multe vieti pana cand devenim capabili sa invatam lectia care trebuie. Ducem cu noi de-a lungul unei vieti sau a mai multor o datorie karmica/ mai multe datorii karmice. Daca le platim si ne invatam lectia, vom reusi sa ne impacam cu noi insine, ne vom gasi echilibrul si sa scapam de povara datoriilor. Daca nu invatam sa contracaram efectul acestor datorii, vibratia lor karmica ne poate ingreuna cu mult drumul in viata. In viata actuala, datoriile karmice pot bloca tranzitul energiei pozitive. Persoanele care duc cu ele datorii karmice trebuie sa faca un efort concentrat pentru a se elibera de ele. Lasand in urma aceste datorii karmice, isi pot gasi echilibrul interior. Ne suntem datori fericirea asa ca trebuie sa scapam de aceste datorii dintr-o viata anterioara.

Numerologia te poate ajuta sa afli daca ai reusit sau nu sa iti achiti datoria karmica ramasa din vietile anterioare. Numerele care indica o datorie karmica sunt 13, 14, 16 si 19. Aceste numere dispun de o semnificatie aparte atunci cand le regasim in numerele-nucleu, in cifrele cele mai importante din graficul numerologic (datoriile karmice pot fi identificate spre exemplu in numarul de expresie, in Numarul Destinului, in Numarul Vietii, in Cifra Dorintelor, in ziua nasterii, in diversele cicluri de tranzit care au loc de-a lungul vietii sau in alte numere importante in numerologie). Fiecare din aceste patru numere are propriile caracteristici si propriile dificultati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri