"Ma trezesc dimineata si imi creez constient ziua asa cum mi-as dori eu sa decurga. Si cu cat exersez mai mult, cu atat se construieste mai puternic o retea neuronala in creierul meu, astfel incat sa accept ca este posibil sa imi creez ziua."
Iti pui ordine in ganduri. Poate ca nu ai fost multumita de modul in care ai reactionat intr-o anumita situatie. Poate fi prea tarziu sa iti retragi cuvintele, dar iti poti imagina cum ai fi putut (re)actiona altfel. Poti imagina scenarii, pentru ca in final sa il alegi pe cel mai potrivit si odata confruntata cu o situatie asemanatoare sa poti actiona cat mi bine. Gandurile de razbunare nu te vor ajuta. Fiecare experienta are potentialul de a ne forma si nu trebuie sa pierdem aceasta sansa.
Scapi de plictiseala. Cu totii facem sarcini repetitive, care nu prea ne plac sau suntem nevoiti sa pierdem timpul. Daca nu exista riscul sa gresim, atunci un pic de visat cu ochii deschisi ne poate face sa trecem mai usor peste momentul respectiv.
Iti implinesti visele. Una dintre cele mai importante resurse ale noastre este tocmai imaginatia. Si citandu-l pe Walt Diney: “Daca poti sa iti imaginezi un anumit lucru, atunci poti sa il si realizezi.”
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri