Par a avea o viata perfecta in fata camerelor de filmare. In realitate, viata celebritatilor nu este atat de roz. Unele provin din familii cu probleme sau isi intemeiaza familii pentru care eticheta "normal" este ironica.
Par a avea o viata perfecta in fata camerelor de filmare. In realitate, viata celebritatilor nu este atat de roz. Unele provin din familii cu probleme sau isi intemeiaza familii pentru care eticheta “normal” este ironica.
Charlize Theron

Tatal lui Charlize a fost omorat de catre mama ei. Actrita a marturisit ca tatal ei avea probleme cu alcoolul si chiar daca nu a fost niciodata abuzata fizic de el, abuzurile verbale erau la ordinea zilei. Cand Charlize avea 15 ani, tatal ei a tras cu pistolul in dormitorul sau. Alarmata, Gerda, mama vedetei, si-a impuscat sotul. A declarat ca a fost legitima aparare si Curtea i-a dat dreptate. Charlize nu isi condamna mama, ci din contra, declara ca daca s-ar afla in aceeasi situatie ar face exact acelasi lucru pentru fiica sa.
Orlando Bloom
Tanarul actor nu stia cine este tatal sau real. Chiar daca poarta numele lui Harry Bloom, a aflat mai tarziu ca nu este el tatal lui legitim. In adolescenta, mama sa a recunoscut ca tatal lui este Colin Stone, un prieten de familie care i-a devenit si tutore legal dupa moartea lui Harry.
Tobey Maquire
Tatal lui Tobey a jefuit o banca. Cand Tobey avea 18 ani, Vincent, tatal sau, a jefuit o banca si a fost nevoit sa petreaca doi ani la inchisoare. Dupa aceea, a urmat calea cea buna, alegand mijloace legale pentru a se sustine financiar.
Woody Harrelson
Tatal lui a fost ucigas platit. Cand Woody avea 7 ani, Charles, tatal lui a fost platit sa ucida un om de afaceri texan si a ajuns la inchisoare. Se pare ca el nu si-a invatat lectia si dupa un timp a ucis din nou. De data aceasta, a omorat un judecator important. A murit in martie, anul acesta. Era condamnat la doua sentinte pe viata.
Gavin Rossdale
Sotul lui Gwen Stefani are o fetita din flori. Gwen nu a aflat decat dupa nunta ca fina lui Gavin era de fapt copilul acestuia. Cei doi au reusit sa treaca peste situatia dificila si in scurt timp, Gwen i-a daruit lui Gavin un baietel.
Reese Witherspoon
Fratele lui Reese Whiterspoon are probleme legate de sex. El a fost arestat in urma cu 5 ani, pentru ca a intrat in casa unei vecine si a incercat sa o dezbrace si sa o sarute in timp ce aceasta dormea. Reese l-a luat pe fratele ei, John, sub aripa protectoare pentru a avea grija ca in cei doi ani de eliberare conditionata, el nu va mai crea probleme.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri