1 Aprilie 2011 publicat în Lifestyle 62 share-uri

Daca este sa fie pacaleala, atunci pacaleala sa fie....

In urma cu cativa ani, BBC face public un documentar despre spaghete. In cadrul documentarului sunt prezentate imagini cu copaci in care cresc delicioasele paste fainoase. Multi isi imaginau deja ce frumoasa ar fi viata cu un astfel de copac in curtea casei.

O alta stire din Cleveland anunta ca orasul american este pradat de dinozauri, giganticele reptile luand cu asalt faimosul muzeu Rock and Roll Hall of Fame. Mai mult, un post de radio din San Diego aduce la cunostinta locuitorilor sai ca o nava extraterestra a aterizat pe aeroport. Dar nici picior de dinozaur sau extraterestru..

O alta stire sumbra este prezentata de 1 Aprilie de catre o televiziune daneza: Turnul din Pisa s-a prabusit. Socati de stire si indurerati, sute de oameni au contactat telefonic personalul de la studioul televiziunii. Turnul din Pisa a revenit la pozitia sa initiala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

In urma cu cativa ani, BBC Radio anunta ca statul german se dezice de moneda euro, adoptand in schimb lira britanica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri