1 Aprilie 2011 publicat în Lifestyle 62 share-uri

Daca este sa fie pacaleala, atunci pacaleala sa fie....

Si daca este sa fie pacaleala, atunci pacaleala sa fie.... Cateva dintre farsele memorabile ale istoriei, farse facute de 1 Aprilie:

In prima zi a lunii aprilie, o televiziune europeana anunta ca, din cauza umezelii exagerate a vremii, a aparut o noua mutatie genetica a oilor: in loc de blana, acestora le-a crescut… iarba pe spate.

Pentru a scapa de supararea si pica pe care i-o purta ducelui D’Epermon (secolul XII), G. Bautru, consilierul sau, i-a facut acestuia o farsa de zile mari: chiar in ziua de 1 aprilie Bautru a publicat cartea “Maretele fapte ale ducelui D’Epermon”. Faptele vorbesc insa de la sine. Paginile cartii erau… goale.

In 1998, lantul de fast-food Burger King face cunoscut clientilor sai lansarea unui hamburger cu totul si cu totul special: hamburgerul pentru persoanele stangace. Ingredientele erau identice cu ale hamburgerului obisnuit, doar ca erau rasucite la 180 de grade. Multi stangaci au luat de buna aceasta farsa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

Nenorocirea suprema vine pe calea televiziunii Statelor Unite. O stire data de 1 aprilie socheaza intreaga America: persoanelor aflate sub influenta alcoolului le va fi interzis prin lege sa utilizeze internetul, iar FBI-ul se va ocupa personal ca populatia sa respecte noua lege. A urmat panica printre internauti si amatorii de bauturi alcoolice…

In urma cu trei ani, BBC prezenta telespectatorilor sai o inregistrare cu niste pinguini zburatori. Din cauza ca nu mai puteau indura gerul Antarcticii, acestia zburau spre America de Sud. Nu au ajuns insa pana acolo. Ghiciti din ce cauza.

De 1 aprilie, stire dupa stire, mai multe televiziuni raporteaza aparitii oficiale ale monstrului din Loch Ness. Monstrul nu a fost insa gasit nici pana in ziua de astazi. De ce oare?

In 1976, un astronom de origine britanica a facut cunoscuta pe calea undelor o stire senzationala: la ora 9.47, din cauza unei alinieri neobisnuite a planetelor, se va inregista cea mai scazuta atractie gravitationala din istoria Pamantului. Atat de scazuta incat cei care sar in sus… vor putea pluti. Evident, nu putini au fost cei care s-au laudat ulterior ca au plutit in spatiul camerei lor.

Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

In 1998, o publicatie americana reuseste sa starneasca valuri de proteste in intreaga lume. Aceasta anunta ca statul Alabama intentioneaza sa schimbe valoare lui Pi in 3.0. Motivul? Noul numar era mai apropiat de biblicul numar 3. A urmat un mic razboi intre stiinta si religie..


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri