Factory Bootcamp, între 17 și 18 mai, este un eveniment de pregătire pentru antreprenori. La evenimentul de două zile dacă te înscrii ai workshop-uri cu experți și îți faci afacerea mai bună pentru ca pe viitor aceasta să poată fi finanțată.

Înscrie-te din timp la Factory Bootcamp pentru 17-18 mai, evenimentul unde afacerile devin mai bune în doar două zile și se pregătesc de finanțare. Dacă ești printre primii înscriși poți profita de un așa numit „fast lane”, adică o preselectare timpurie.

Factory Bootcamp este o serie de evenimente powered by Raiffeisen Bank și organizate de start-up.ro.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor la început de drum care vor să crească business-ul lor și să-l facă finanțabil.

În cele două zile antreprenorii învață în workshop-uri despre finanțare, coordonarea echipei, marketing, promovare, vânzări și pitching. Înscrie-te aici la Factory Bootcamp II.

Primii participanți pot profita de pe urma preselecției și să își asigure din timp locul la eveniment.

Deși evenimentul nu asigură o finanțare, este primul pas de pregătire. Ulterior, cei mai buni antreprenori pot intra în contact cu echipa de la factory by Raiffeisen Bank pentru a avea o discuție pe larg despre finanțare.

Înscrie-te la Factory Bootcamp II de pe 17-18 mai din timp ca să fii preselectat.

Factory Bootcamp va avea loc pe 17-18 mai și va avea workshop-uri despre:

 • Cum să vinzi mai bine?
 • Cum să faci un pitch
 • Cum să obții finanțare mai ușor
 • eCommerce
 • Leadership și HR - cum să construiești o echipă
 • Cum să comunici și să spui povestea afacerii tale

Cum poți obține finanțarea factory by Raiffeisen Bank?

„Pentru antreprenorii care au deja un plan de afaceri și sunt în căutarea unei finanțări, pot să aplice la programul nostru factory by Raiffeisen Bank”, spune Bianca Chișulescu, Program Manager factory.

Procesul de aplicare pentru finanțarea factory e simplu și are două etape.

„Într-o primă etapă antreprenorii își înscriu planul de afaceri pe platforma raiffeisenfactory.ro. În etapa a 2-a sunt preselectați și vor fi invitați la o scurtă discuție cu reprezentanții noștri. Discuția va fi de aproximativ o oră, în care să susțină ideea de afaceri”, explică Bianca Chișulescu.

Ea spune că pentru cei care nu au încă un plan de afaceri, recomandă Factory Bootcamp, dar și alte evenimente de acest tip precum incubatoarele, acceleratoare, unde pot să obțină sfaturi din partea unor persoane avizate pe teme de interes pentru ei.

Pentru cine este Factory Bootcamp II?

 • Ești antreprenor, ai o afacere și vrei să o finanțezi, dar vrei să o crești pentru acest lucru
 • Ești la început, încă nu știi cum să crești potrivit afacerea
 • Vrei să găsești persoane cu care să faci networking sau să devină parteneri de afaceri
 • Ai o idee foarte clară despre business-ul pe care vrei să-l deschizi, dar nu ai făcut-o
 • Ai o afacere nouă, deși ai experiență în spate cu alte afaceri

Înscrie-te la Factory Bootcamp II de pe 17-18 mai din timp ca să fii preselectat.

Calendarul înscrierilor la Factory Bootcamp

 • 4 martie - 9 mai - perioadă deschisă de înscrieri
 • 10 -11 mai - anunțarea tuturor participanților la Factory Bootcamp II
 • 17-18 mai - Factory Bootcamp II - programul se desfășoară de dimineața până seara, mâncarea, băutura și gustările sunt asigurate de către echipa start-up.ro
 • În fiecare săptămână începând cu 4 martie vor fi verificate înscrierile și vor fi preselectați participanții care au convins juriul deja. Ei vor fi anunțați că au fost acceptați pentru a avea timp să se pregătească.
 • După preselecția participanților vom anunța numărul de locuri disponibile la Factory Bootcamp II

Pregătește un pitch pentru Factory Bootcamp II

Factory Bootcamp II, eveniment ce va avea loc pe 17-18 mai, în București, va debuta cu o sesiune în care participanții se vor prezenta, atât pe ei, cât și afacerile la care lucrează, sau pe care doresc să le înceapă. Așa cum este cunoscut în lumea fondatorilor de startup-uri, bootcamp-ul începe cu un pitch.

Chiar dacă prezentarea participanților în fața colegilor și a echipei Raiffeisen Bank, care va fi prezentă pe parcursul bootcamp-ului, nu va fi un pitch pentru finanțare, Factory Bootcamp II este un eveniment care pregătește antreprenorii pentru finanțare. Pitch-ul inițial are 3 minute și poate avea un suport PDF sau PPT care să prezinte afacerea sau ideea de afaceri.

Înaintea participării la Factory Bootcamp, antreprenorii vor primi exemple de pitch-uri - modele, dar și un mini-workshop video pe această temă.

Programul este exclusiv offline și se va desfășura timp de două zile în București, la Raiffeisen Media Center pe Calea Floreasca 246c.

Așadar, te înscrii din timp, ai mai multe șanse.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri