8 Aprilie 2024 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Omul care îți este predestinat îți va aduce liniște, nu furtună. În inima ta va domni pacea, acceptarea și respectul, exact așa cum meriți!

Omul în brațele căruia îți vei încredința inima îți va oferi pace, claritate, acceptare de sine. Omul care îți este suflet pereche te va face să te îndrăgostești, în primul rând, de tine! Omul care merită iubirea ta îți va oferi liniște, nu zbucium pasional.

Bărbatul alături de care merită să mergi la drum este sincer și nu are nevoie de artificii. Bărbatul cu care merită să îți faci o familie este omul în care poți avea deplină încredere, care simte durerea ta, fără ca tu să o exprimi în cuvinte și care, mai presus de orice, te respectă.

Cel care ți-a provocat zbucium sufletesc nu va fi niciodată, dar niciodată capabil să te prețuiască, să te iubească așa cum meriși și să îți ofere ceea ce sufletul tău are nevoie. Cel care ți-a sufocat iubirea oe care i-ai oferit-o în palme nu a fost dragostea ta, ci lecția ta!

O lecție care te va face să știi și să cauți liniștea din oameni. Liniștea pe care sufletul tău o simte lângă persoanele potrivite ție. Vibrând în aceeași energie, sufletul tău va simți liniște. Din liniște vine iubirea - ea nu este zgomotoasă, stridentă, strălucitoare.

Dragostea adevărată este calmitate... și sper să reții asta data viitoare când crezi că te întâlnești cu ea. Nu-ți irosi sentimente pure pe oameni-furtună! Caută liniștea în oamenii-lumină!

Sursă foto - NoName_13, lavnatalia / Pixabey


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri