22 Martie 2024 publicat în Lifestyle 2 share-uri

În agitația zilnică, este ușor să uităm să ne exprimăm aprecierea și iubirea față de cei dragi. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, gesturile mici au cel mai mare impact. Oprește-te un moment și trimite un strop de fericire oamenilor pe care îi îndrăgești, folosind aceste mesaje frumoase și scurte:

 

DESCHIDE PREZENTAREA

Mesaje frumoase și scurte pentru partenerul de viață

  • Tu ești rădăcina mea în lumea plină de haos și agitație. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima!
  • Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!
  • Cu fiecare secundă care trece, te iubesc mai mult. Cu fiecare zi care trece, te doresc mai mult. Cu fiecare săptămâna care trece, te ador mai mult. Cu fiecare luna care trece, pur și simplu te venerez!
  • Dragostea – Toată viața am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans după ea. Acum, lângă tine, am găsit-o!
  • Există 4 etape către fericire: 1.eu 2.tu 3. inimile noastre 4.noi doi împreună. Te iubesc!
  • Ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm!
  • O zi poate începe făra un SMS de la mine către tine, dar nu poate începe fără ca eu să mă gândesc la tine. Vezi? Tocmai m-am gandit.
  • Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.
  • Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.

Mesaje frumoase și scurte pentru ea

  1. Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!
  2. Draga mea, tu ești soarele meu în fiecare dimineață. Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să te văd fericit alături de mine. Te iubesc!
  3. Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 minute, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.
  4. Credeam că de la ultimul eșec nu-mi voi mai reveni niciodată, dar tu ai adus pe chipul meu cel mai frumos zâmbet și sentimentul pierdut undeva într-un colț de inimă, Iubirea. Te iubesc, iubita mea și vreau să-mi petrec toată viața alături de tine!
  5. Când iubești pe cineva, te simți bine. Când cineva te iubește, te simți foarte bine. Când persoana pe care o iubești, te iubește, te simți extraordinar!
  6. Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seama ce mult însemni pentru mine!
  7. Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine!
  8. Azi te voi iubi la fel ca-n fiecare zi. Nu te pot iubi nicio clipă mai puțin, dar fiindcă că e ziua îndrăgostiților sunt dispus să negociez numărul pupicilor.
  9. Tu ești motivația mea, muza mea, singura persoană pe care nu aș vrea să o pierd cu orice preț. Te iubesc din toată inima mea pentru că ai făcut ca viața să merite să fie trăită în fiecare zi.
  10. De fiecare dată când îți văd chipul, nu pot să nu mă simt binecuvântat că m-ai onorat cu dragostea ta. Ești visul meu devenit realitate și te voi prețui pentru totdeauna.
  11. Ești cea mai frumoasă fiinţă care a trăit vreodată în această lume, ochii tăi sunt precum cerul nopții, buzele tale sunt dulci ca o bomboană, iar vocea ta este mai melodioasă decât orice cântec scris vreodată. Ești pur și simplu perfecțiunea în stare pură și te iubesc!
  12. Am călătorit în zeci de țări și am văzut cele mai frumoase locuri din lume, dar niciunul dintre acestea nu se poate compara cu frumusețea ochilor tăi, cu minunea zâmbetului tău și cu tandreţea ta.
  13. Ești de neegalat de orice altceva din această lume. Te iubesc dincolo de orice măsură!
  14. Pentru tine, aș face orice, iubita mea. Aș merge pe jos o mie de kilometri şi aș înota un râu învolburat. M-aș urca pe cel mai înalt munte și aș sări de acolo doar pentru că așa mi-ai cerut. Te iubesc!

Mesaje frumoase și scurte pentru părinți

  • Sunt cu adevărat binecuvântată să am părinți atât de minunați. Mulțumesc, mamă și tată!
  • Tot ce am și tot ce sunt, îți datorez ție. Mulțumesc, cele două linii de salvare ale mele.
  • Nu pot să-ți răsplătesc cu nimic pentru tot ce ai făcut pentru mine toată viața asta. Dar totusi, incerc sa te rasplatesc spunandu-ti "Multumesc" pentru tot. Dragostea și îmbrățișările părinților mei.
  • Dragii mei părinți, ați renunțat la visele voastre și ați sacrificat o tonă ca eu să le pot atinge pe ale mele. Nu pot să-ți mulțumesc suficient în această viață pentru contribuția ta în viața mea. Te iubesc.
  • Nici o cantitate de cuvinte nu va fi suficient pentru a spune cât de recunoscător vă sunt. Să ai părinți ca tine e cea mai mare binecuvântare! Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și pentru tot ce faci în continuare.
  • Având părinți ca tine alături de mine, sunt ceea ce sunt astăzi. Vă mulțumesc foarte mult pentru că mă susțineți necondiționat.
  • Poate că nu vă spun mereu cât de mult vă iubesc pe amândoi, dar pot să spun că am un loc mare în inima mea doar pentru voi doi. Mulțumesc mamei și tatălui pentru tot!
  • Dumnezeu ne-a binecuvântat în atâtea feluri, dar cel mai mare dintre ei sunt părinții noștri. Mereu merită ce e mai bun din partea noastră. Mulțumesc tuturor părinților din lume!
  • Vă mulțumesc că m-ați ajutat să-mi moderez viața cu optimism și pasiune. Fără tine, nu aș fi fost niciodată persoana care sunt azi. Mulțumesc pentru tot!
  • Vă mulțumesc, mamă și tată, că m-ați tratat mereu ca pe cea mai bună fiică din lume. Sunteți cei mai buni părinți din univers.
  • Tot ce suntem azi și tot ce putem deveni mâine, este datorat sacrificiilor pe care părinții noștri le-au făcut pentru noi. Un mare mulțumesc tuturor mamelor și taților din lume.

Mesaje frumoase și scurte pentru copilul tău

  1. Tu ești raza mea de soare în cele mai întunecate zile și steaua mea călăuzitoare în nopțile nedormite. Te iubesc dincolo de cuvinte.
  2. Copilul meu minunat! Convingerile tale nu te fac o persoană mai bună, ci comportamentul tău o face!
  3. Tot ceea ce faci sau nu, se rezumă la încredere. Ai întotdeauna încredere în tine, chiar și atunci când nu este ușor. Te iubesc, copilul meu frumos.
  4. Este mai important să fii tu însuți decât să fii perfect. Fii tu. Fii mândru de tine.
  5. Astăzi este despre tine, copilul meu. Fii îndrăzneț și creativ și nu te teme să-ți folosești imaginația.
  6. Creioanele care au o radieră sunt ca semnele că putem face greșeli. Continuă să faci ceea ce faci și să nu renunți niciodată.
  7. Dragostea pentru copilul minunat este nemărginită! Dragul meu, nu te stresa pentru a te potrivi atunci când te poți evidenția cu ușurință.
  8. Pentru băiatul meu: ești la fel de dur ca viața. Deci, oferă vieții cea mai dură competiție.
  9. Citește cât de mult poți, pentru a-ți hrăni inima. Cunoașterea nu este niciodată irosită.
  10. Amintește-ți cât de mult te iubesc părinții tăi și se sacrifică pentru tine. Învață întotdeauna să ai răbdare și vei crește o persoană grozavă.
  11. Uneori, facem lucrurile mai complicate decât sunt în realitate. Uneori, ne concentrăm pe toate lucrurile greșite. Dar tu concentrează-te pe ceea ce poți face, chiar acum.
  12. Vâslește, vâslește-ți barca. Ușor, în josul pârâului. Viața nu este decât un vis.
  13. Orice te face ciudat este probabil cel mai mare atu al tău.
  14. Ești suficient de important pentru a cere și ești suficient de binecuvântat pentru a primi înapoi.
  15. Disciplina este balustrada care te ține pe calea stimei de sine. Nu-ți fie teamă să eșuezi, fie-ți teamă să nu încerci!

Mesaje frumoase și scurte pentru colegul de muncă

  • Îți doresc o zi de naștere grozavă și un an memorabil, de la noi toți. Sper că sărbătoarea îți va aduce multe motive fericite pentru a sărbători!
  • Îți urez tot ce este mai bun de ziua ta și tot ce este frumos în anul următor. Să ai o sărbătoare plină de fericire. La mulți ani și un an minunat.
  • Toată echipa noastră vă urează cea mai fericită zi de naștere! Bucurie și fericire în anul care vine. Fie ca ziua dvs. să fie începutul unui an plin de noroc, sănătate și multă prosperitate.
  • Îți doresc multă fericire în ziua ta specială. Să ai o sărbătoare de neuitat, o zi plină de râsete și fericire și un an care să-ți aducă mult succes.
  • Vin cu urări calde de la mulți ani și mulțumiri sincere pentru munca depusă de-a lungul anului. Ești o persoană grozavă care înseamnă atât de mult pentru compania noastră!
  • Fie ca toate binecuvântările vieții să fie ale tale, de ziua ta și întotdeauna. Îți doresc la mulți ani, un an minunat și succes în tot ceea ce faci.
  • Pare o zi grozavă să spunem că ne simțim atât de norocoși că ai venit în calea noastră! La mulţi ani! Sărbătorește măreț!
  • Cele mai calde urări unui mare membru al echipei noastre. Fie ca ziua ta specială să fie plină de fericire, distracție și bucurie!
  • Vă dorim un an extraordinar care se va încheia cu îndeplinirea tuturor obiectivelor mărețe pe care vi le-ați stabilit! Ura!
  • Nimeni nu ar putea face treaba asta mai bine decât tine. Îți mulțumim că ești alături de noi! Bucură-te de ziua ta de naștere!
  • În numele întregii companii, vă doresc la mulți ani și vă transmit cele mai bune urări de multă fericire în viața voastră.
  • Este o plăcere să lucrez cu tine și să îți doresc la mulți ani. Faci munca mult mai puțin asemănătoare cu munca. Mulțumesc pentru tot ce faci!
  • Vă mulțumesc pentru toată munca depusă în ultimul an. Vă doresc la mulți ani și un an minunat care urmează!
  • Apreciem toată munca depusă în ultimul an. Îți dorim o zi de naștere fericită și relaxantă, stimate coleg!

Mesaje frumoase și scurte pentru profesori

  • Sunt atât de recunoscător că ai fost profesorul meu. Ai stimulat în mine dragostea pentru învățare și mi-ai deschis o lume de oportunități. Îți mulțumesc că m-ai pus pe drumul meu către succes!
  • Sunteți cu adevărat un profesor incredibil! Mulțumesc pentru toate zilele pline de bucurie și lecțiile neprețuite pe care mi le-ați împărtășit! Vă rog să nu vă schimbați niciodată!
  • Un profesor ca tine este cu adevărat un dar. Îți mulțumesc că m-ai ajutat să cred în mine și să ies din carapacea mea anul acesta.
  • Dacă voi avea vreodată onoarea de a preda, voi încerca să o fac la fel de perfect ca și tine! Îți mulțumesc că ești cel mai mare profesor pe care am avut plăcerea să îl cunosc! Ești pur și simplu cel mai bun.
  • Cunoștințele și intelectul meu sunt mult mai dezvoltate și complete datorită ție, dragă profesoară. Inima mea exprimă recunoștință pentru tine, astăzi și mereu. Mulţumesc mult!
  • Vă mulțumim că sunteți un profesor atât de fantastic! Ne-ați inspirat cu adevărat și suntem atât de recunoscători că am fost elevii dvs.!
  • Aprecierea mea deoarece te am ca profesor este dincolo de cuvinte! Întotdeauna ai fost cineva la care am aspirat și i-am urmat exemplul. Rămâi minunat!
  • Pentru un lider extraordinar, un mentor magnific și un profesor de neegalat. Recunoștința mea se îndreaptă către tine astăzi și mereu. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci.
  • Sunt atât de recunoscător că am avut privilegiul de a fi elevul tău. Ai fost pur și simplu cel mai bun profesor pe care l-am avut vreodată!
  • În atât de multe feluri, ai mers dincolo de elevii tăi. De la cumpărarea de rechizite suplimentare până la îndrumarea noastră după lecții, chiar îți pasă să ne oferi tot ce este mai bun. Îți mulțumim din suflet.
  • Vă mulțumim că sunteți genul de profesor care ne inspiră să fim cei mai buni. Disciplina dvs. a fost preferata noastră în acest semestru!

Am absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion și am o experiență în presă de peste 6 ani. Am lucrat în publicații precum Ciao.ro, Fanatik.ro și Playtech.ro, la care se adaugă și un internship la DigiFM....

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri