10 Ianuarie 2024 publicat în Lifestyle 12 share-uri

În luna decembrie, începem să întocmim liste de cadouri, liste de bucate, ne facem planuri alături de cei dragi și stabilim cum se vor desfășura zilele de Crăciun și, de asemenea, noaptea de Revelion.

Dincolo de organizarea meselor tradiționale, dincolo de curățenia pe care fiecare o face în casă și de felul în care decorăm, este important și să ne acordăm timp pentru a ne îngriji atât trupul, cât și mintea. De aceea, îți oferim astăzi 4 sfaturi de care poți ține cont pentru a arăta excepțional de sărbători.

1. Îngrijește-ți și aranjează-ți părul

Dacă ai vârfurile despicate și nu ți-ai mai tuns părul de ceva vreme, e semn că ar trebui să treci pe la coafor și să îți aranjezi părul. Poți să îi aplici un tratament, astfel încât acesta să arate mătăsos și sănătos. De asemenea, nu uita să folosești vopsea de par în cazul în care firele albe de păr încep să își facă apariția sau dacă ți se observă rădăcinile nevopsite, pentru a arăta îngrijită. Având un păr mătăsos, vopsit și bine întreținut, de sărbători îți poți face diferite coafuri în cazul în care timpul și lungimea părului îți permit sau, pur și simplu, îl poți aranja simplu, cu niște bucle lejere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

2. Fă-ți unghiile

O manichiură îngrijită este întotdeauna o idee bună. Fie că îți dorești să îți faci unghiile la salon, cu ojă semipermanentă sau cu gel și să le decorezi cu detalii de Crăciun, în spiritul atmosferei, fie că ți le vei da cu ojă acasă, important este să nu îți neglijezi manichiura. Nu doar că te vei simți bine când îți vei vedea unghiile aranjate, ci, în general, o manichiură îngrijită (chiar și simplu, cu unghii tăiate și date doar cu lac) este întotdeauna de apreciat.

3. Cumpără-ți o ținută de sărbătoare

Chiar dacă îți vei petrece sărbătorile acasă sau în vizită la cei dragi, unde, cel mai probabil, nu este nevoie să te aranjezi în exces sau să porți felurite ținute elegante, important este însă să porți niște haine în care să te simți și să arăți bine.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Chiar dacă vei sta acasă și vei purta, de exemplu, o pereche de colanți și un pulover, încearcă să le asortezi și chiar să predomine culorile roșu sau verde - acestea fiind cunoscute drept cele caracteristice Crăciunului. Nu este nevoie să te îmbraci extravagant sau să cheltui o sumă mare de bani ca să îți cumperi haine de Crăciun - important este să porți o ținută în care să te simți confortabil și care să îți transmită senzația de sărbătoare.

4. Poartă cel mai important accesoriu: zâmbetul

Nu doar felul în care te îmbraci sau cum îți aranjezi părul contează în zilele de sărbătoare, ci și starea ta de spirit este o prioritate. Așază-ți pe chip zâmbetul - cel mai important accesoriu - și bucură-te de prezența celor dragi, de atmosfera de sărbătoare, de colinde, de bradul împodobit și de tot ce îți aduce fericire în această perioadă. Încarcă-te cu energie pozitivă din jur, molipsește-te de fericirea celor apropiați și bucură-te de zilele de sărbătoare.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Așadar, bucură-te de zilele de Crăciun și de Revelion alături de cei dragi, creează-ți amintiri, aranjează-ți și decorează-ți locuința, dar nu uita să te aranjezi și pe tine - ai grijă de părul tău, de unghii, planifică-ți o ținută de sărbătoare, dar ține cont și de felul în care te simți, de trăirile tale. Încarcă-te cu energie pozitivă, cu optimism și bucură-te mai ales de lucrurile mărunte din viața ta.

Sursă foto: Pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri