12 Decembrie 2023 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Prin intermediul acestor cuvinte, Rania Naim ne îndeamnă să ne urmăm visurile și vocea inimii chiar dacă acest lucru poate însemna uneori să plecăm din locuri în care nu ne mai regăsim și de lângă oameni care nu sunt pentru noi…

Rania Naim este creatoare de conținut și autoare a trei cărți, printre care cea mai cunoscută este “All The Words I Should Have Said” (“Toate cuvintele pe care ar fi trebuit să le spun”). În materialele sale, autoarea abordează teme precum iubirea de sine, dezvoltarea personală, relațiile, credința, vindecarea. Cuvintele sale de mai jos, publicate inițial pe thoughtcatalog, au devenit virale pe internet și preluate de mai multe publicații și bloguri.

Prin intermediul acestui mini text, Rania Naim ne îndeamnă să ne urmăm visurile și vocea inimii chiar dacă acest lucru poate însemna uneori să plecăm din locuri în care nu ne mai regăsim și de lângă oameni care nu sunt pentru noi…

Rania Naim: Poți lăsa în urmă orice poveste în care nu te mai regăsești, în care nu te mai iubești...

“Poți să lași în urmă o poveste în care nu te mai regăsești… Poți să pleci dintr-o poveste în care nu te mai iubești.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Poți să pleci dintr-un oraș care ți-a diminuat lumina în loc să o facă să strălucească mai puternic. Poți să îți strângi toate bagajele și să o iei de la capăt în altă parte și poți să îți redefinesti sensul vieții tale.

Ai voie să renunți la jobul care nu îți mai aduce bucurie chiar dacă toți îți spun să nu o faci și ai voie să cauți altceva, care te face să aștepți cu nerăbdare ziua de mâine și tot restul vieții tale.

Ai voie să pleci de lângă cineva pe care îl iubești dacă nu te tratează corect. Ai voie să te pui pe tine pe primul loc, ai voie să pleci când ai încercat iar și iar, însă nimic nu s-a schimbat.

Ai voie să renunți la prietenii toxici din viața ta și să te înconjori cu dragoste, cu oameni care te încurajează și îți hrănesc sufletul.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Ai voie să alegi acel tip de energie de care ai nevoie în viața ta.

Ai voie să te ierți pentru cele mai mari și pentru cele mai mici greșeli ale tale. Ai voie să fii blând cu tine, să te uiți în oglindă și să-ți placă cu adevărat persoana pe care o vezi.

Ai voie să te eliberezi de propriile așteptări.

Câteodată ni se pare că a pleca este un lucru rău sau îl asociem cu renunțarea, însă uneori este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine.

Plecarea îți permite să schimbi direcția, să o iei de la capăt, să te redescoperi pe tine și lumea. Plecarea te scutește uneori de a rămâne blocat în locul nepotrivit, cu oamenii nepotriviți.

Plecarea deschide o nouă ușă către schimbare, creștere, oportunități și salvare.

Poți întotdeauna să alegi să pleci până când îți găsești locul și descoperi ce anume te face fericit…

Ai voie chiar și să lași propria persoană în urmă și să te reinventezi.”

~ Rania Naim

Foto: Daniel Eskridge /Shutterstock

Foto fr si main: Bits And Splits /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri