13 Noiembrie 2023 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Cu toate că venirea frigului presupune, de obicei, că ne îmbrăcăm cu haine mai groase, asta nu înseamnă că nu ne putem crea ținute elegante, adaptate la temperaturile de afară, în care să ne simțim feminine. Îți oferim astăzi 7 lucruri pe care ar fi indicat să le ai în garderoba ta toamna aceasta, astfel încât să poți fi elegantă, dar și să te simți confortabil.

1. Bijuteriile

Accesoriile sunt cele care, indiferent de anotimp, ar trebui să fie nelipsite din vestimentația ta. O pereche de cercei din aur se poate potrivi excelent cu o ținută elegantă, mai ales dacă aceștia vor fi puși în evidență prin intermediul coafurii (părul prins în coc sau în coadă îți poate scoate în evidență cerceii). De asemenea, pe lângă cercei, nu uita că poți include și un colier sau o brățară. Bijuteriile completează perfect o ținută și o pot transforma dintr-una banală într-una plină de stil.

2. Un sacou

O piesă vestimentară care poate fi adaptată atât ținutelor casual, cât și celor elegante, este sacoul. Îl poți purta fie cu fuste, rochii și pantaloni office, fie cu blugi. Important este să alegi un sacou calitativ și călduros pe care, în unele zile cu temperaturi mai ridicate, îl poți purta și în loc de jachetă. De asemenea, îl poți asorta cu încălțămintea sau cu poșeta pe care o porți și cu siguranță te va face să te simți plină de încredere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

3. Un palton elegant

Un palton este o piesă vestimentară pe care este recomandat să o ai în garderobă, mai ales că poate fi purtat inclusiv primăvara și, dacă e suficient de călduros și e dintr-un material precum lâna, chiar și iarna. La fel ca în cazul sacoului, un palton este un articol vestimentar extrem de versatil și poate fi adaptat atât la ținute casual, cât și la cele elegante.

4. Eșarfe și fulare

Din categoria accesoriilor care completează și chiar pot îmbunătăți considerabil o ținută fac parte eșarfele și fularele. Achiziționează câteva eșarfe și fulare pe care să le poți asorta cu sacoul, paltonul și bluzele pe care le porți și creează diverse ținute cochete.

5. Pulovere

Piesa vestimentară de succes a acestui anotimp este, cu siguranță, puloverul. Acesta este călduros, comod de purtat și, totodată, poate fi combinat cu ușurință atât cu blugi, pantaloni sau colanți, cât și cu diferite fuste și rochii. În general, este recomandat ca puloverele să fie simple, fără prea multe modele și culori, pentru că astfel le vei putea combina mai ușor cu alte haine. Alege materiale de calitate, precum lână sau cașmir și te vei putea bucura de puloverele tale pentru mult timp.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

6. Botine comode

O ținută este incompletă fără încălțăminte. Așadar, o pereche de botine comode, indiferent dacă sunt cu toc sau nu, pot să completeze perfect vestimentația ta de toamna aceasta și, în plus, sunt și călduroase.

7. O cămașă albă, simplă

Nu în ultimul rând, o cămașă albă, simplă, ar trebui să se regăsească în garderoba ta în acest anotimp. O poți purta atât pe sub un pulover, cu gulerul și manșetele la vedere, cât și cu sacou clasic sau palton. De asemenea, la fel ca în cazul puloverelor, poate fi combinată atât cu fuste, cât și cu pantaloni eleganți sau cu blugi.

Așadar, indiferent dacă vrei să îți creezi ținute casual sau elegante, este recomandat să ai aceste lucruri în garderoba ta toamna aceasta, pentru că le poți adapta și combina cu ușurință. Și, mai ales, este important ca, indiferent de opțiunile vestimentare, să te simți bine în pielea ta și să te bucuri de tot ce ai în jur.

Sursă foto: Pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri